eski sevgilimin arkadaşlarımla flörtleşmesi?

merhaba süslüler bundan beş ay önce ayrıldığım eski sevgilim son zamanlarda arkadaş çevremdeki birçok kişiyle flörtleşiyor. aynı ortamda denk geldiğimizde bir arkadaşıma gözümün önünde kur yaptı,arkadaşım başından savmıştı ama şimdi öğreniyorum ki olaydan birkaç gün sonra konuşmaya başlamışlar bir süre devam etmiş falan. daha önce de başka bir arkadaşımın storylerine süürrekli cevap atıp muhabbet başlatmaya çalışıyordu...kavgalı bir şekilde ayrılmadık ama bu davranışları midemi bulandırıyor ve sanki arkadaşlarımın başına bu çocuğu ben sarmışım gibi hissediyorum. bu durumu konuşmak için yazsam barışmak için yol yapıyorum sanacak offff süslüler çok karıştı aklım ne yapmalıyım sizce

1. Nasıl ayrıldınız? Daha önemlisi kim ayrıldı? Eğer sana karşı hisleri varsa ve senin dikkatini çekmek istiyorsa kışkırtmak adına böyle şeyler yapabilir bence

31 mart 2020 23:35

2. Ben ayrılmak istedim süslü tam olarak bir güven problemi olmasa da ilişkinin yolunda gittiğini hissetmiyordum. Başta konuşarak çözülebiliriz tarzında yanaştı ama o da kabullendi ve ayrıldık

31 mart 2020 23:42

3. Senin yapacağın bir şey yok, arkadaşların soğuk yapıp ağzının payını verir de ortada kalır öyle

Kız mı yok eski sevgilisinin arkadaşlarına tur tur yürüyor ? Çok düşük hareket be.

31 mart 2020 23:45

4. Emin ol arkadaslarin da salak degil, konusmak istemeyen istemez nazikce salar. Boyle salakca bir sey icinde cocugu baslarina ben sardim diye asla uzulme. Cocugun sarasi, onlarin da ilgi goresi varmis bu kadar basit.

31 mart 2020 23:48

5. Süslü bitmiş bi ilişki sonuçta arkadaşın da yakın değilse gayet normal bi de küçük yerde yaşıyorsanız olağan şeyler bunlar

31 mart 2020 23:54

6. Cidden allah eski sevgilinin de arkadaşın da hayırlısını versin. Konuşmayı devam eden arkadaş, arkadaşlara kur yapan eski sevgili... tansiyonum çıktı ama en çok size üzüldüm. Eski sevgiliniz vasatsa arkadaşınız ondan da vasatmış. Ama bence güzel bi eleme yöntemi. Eski sevgilinizin bu “kurları”na kimler olumlu dönüş yapıyosa hepsini silip atın hayatınızdan. Riske gerek yok hayat birilerine ikinci şansı vermek için çok kısa

1 nisan 2020 00:11

7. Süslüler yazdıklarınızı okuyunca erkeklere iyice sinir oldum evet sanırım yapılacak en iyi şey hiçbir şey demeden olumlu yaklaşan arkadaşlarımla arayı açmak

1 nisan 2020 00:58

8. O arkadas musveddeleriyle arayi acarken baska ortak arkadaslara ilgiye ne kadar meyilli oldugunu aciklamayi ve kendi sevgililerine de aynisini yapabilecegini az bucuk hissettirmeyi unutmayin.

1 nisan 2020 01:26

9. hepsiyle iletisimini kes. cidden. ne ihtiyacin var bu sacmaliklara? eski sevgiline cevap yazmis herkesi hayatindan cikart. ben arkama bile bakmazdim valla. siler ve engellerdim

her yerden.

1 nisan 2020 05:51

10. ayyy aklıma gerizekalı eski sevgilim geldi, aynısını yapıyordu. sürekli uzaktan arkadaşlarım, ilkokul arkadaşlarım, hatta en yakın arkadaşlarım "ya bu senin eski sevgilin değil mi, bana istek atmış, bana mesaj atmış :sss" gibi mesajlar atıyordu ya da gelip söylüyorlardı. yerin dibine girmiştim ya. sonrasında ben de onun yakın arkadaşlarından birine instadan istek attım, sadece bir kişiye, çocuk bana mesaj atıp ciddi ciddi yavşadı "aa görmeyeli ne güzel olmuşsun :) ayrıldınız mı cimcime:)" tarzında dsfjdslkj iki güne eski sevgilim mesaj atıp hesap sordu apppppptal oğlu aptal böyle anladı sonra bıraktı allahtan

1 nisan 2020 06:29