eski sevgilinin yeni sevgilisi olduğunu öğrenmek?

uzun ilişkim beni aldattığını yakalamam üzerine bitmişti sonrasında ne kadar sevsem de affetmedim. tam sevgim bitti kurtuldum ondan sanıyordum ki yeni bir ilişkisi olduğunu öğrendim. beni aldattığında kalbime saplanan bıçak yeniden saplandı. kendime çok kızıyorum nasıl bundan böyle etkilenirim diye. ne bekliyordum ki zaten benimleyken de başka kızlarla kırıştırıyordu şu an sevgilisinin olması çok normal değil mi diyorum, bir yandan da kalbim acıyor. bu psikolojiye hiç girdiniz mi? nasıl kurtulabilirim çok kötüyüm?

1. Şöyle düşün süslü demek kı seni sevmıyor ki aldattı. Sevmıyor ki baskasıyla su an. O kızı da aldatacak belkı. Zamana bırak üzülmğcem diye kasma gerekırse saatlerce ağla. Geçiyor geçiyor . İyi ki kurtulmusum diye düşün evlenınce yapsaydı ya ?

1 aralık 2018 20:13

2. Başkasıyla değil başkalarıyla konuşuyormuş süslüm, internetten bulduğu kızlarla konuşmalarını yakalamıştım. Ki bunları bana ne kadar körkütük aşık olduğunu söyleyip benim için bulunduğum şehire gelip giderken yapıyormuş. Uzak mesafeydi bizimki. Allahım nasıl böyle biri beni şu an üzebilir kendime öyle kızıyorum ki

1 aralık 2018 21:51

3. Benim de 5.5 yıllık ilişkim aldatıldığım için bitti ve şaşırmadım bile. Bu süre boyunca bir kaç kez ufak tefek şeylerini yakalamıştım ama hep yalanlamıştı ben de gözümle görmediğim için inanmayı seçmiştim. En sonunda gözümle gördüğümde hiç arkama bakmadım bile. Kendinize gelin süslü size erkek mi yok? Bi kere bunu onun kaybı olarak görün bunda sizin bir hatanız yok. Bence en önemlisi tamamiyle hayatınızdan çıkarmak. Sosyal medyada ortak arkadaşlarınızı gizleyin bir süre görmeyin gördükçe ve konuştukça insanın aklından çıkmıyor. Arkadaşlarınızla vakit geçirmeye çalışın sık sık dışarı çıkın eğlenmenize bakın. Uzun ilişkiden sonra bir şeyler yaşamaya açık olmayabilirsiniz ama deneyimlerime göre çivi çiviyi sokuyor. Ciddi bile olmasa başkalarıyla konuşmak flörtleşmek hem egonuza iyi gelecek hem de kafanızı dağıtacaktır. Bu kadar alçakça bişey yapabilecek kapasitede bir insansa zaten öğrenmeniz ve ayrılmanız iyi olmuş sizi de hiç haketmemiş diye düşünüyorum.

1 aralık 2018 21:55

4. Süslü canınızı yakan ona olan sevginiz değil, aptal yerine konup sonra onun kazanmasını yediremiyorsunuz. Geçecektir. Sakın onu seviyorum diye düşünmeyin.

2 aralık 2018 02:29

5. Allah benden uzak etsin de, iyi ki kurtulmuşum de bak yoluna süslüm. Beş kuruş etmez birinin arkasından kendini üzmeye değer mi hiç?

2 aralık 2018 20:36