eski sevgilinizin aldığı hediyeyi takmaya devam eder misiniz?

bana bir bileklik almıştı zamanında, başka hediyeler de vardı ama bu biraz ilişkimizin nişanesi gibi olmuştu, hani takmayınca trip atılan türden. ayrıldık birkaç sene ben takmadım, şimdi takılarımı karıştırırken gördüm çok güzel takasım var :( siz takar mısınız böyle şeyleri

1. takıyorum ya, ne olacak.

31 mayıs 2022 19:19

2. takılır bence de

31 mayıs 2022 19:22

3. takıyorum süslü, aldığı şeyleri giyiyorum. figür falan almıştı onlar da odamda duruyor hala. o da benim aldığım kulaklık, hoparlörü vs kullanıyor diye biliyorum. ben hiç etkilenmiyorum böyle şeylerden yani baktıkça hatırlama, üzülme vs olmuyor o yüzden takılmıyorum hiç.

31 mayıs 2022 19:41

4. Süslü ben kullanıyorum. Detay vereyim. Nişanlıyım şu an. bundan 4 sene önce başka bir erkek arkadaşım vardı. O da 2 sene kadar sürmüştü birbirimize birden fazla hediye aldık. Ayrılırken de verme etme ya da her şeyi yakma, parçalama tarzı bi ayrılığımız olmadı normal normal ayrıldık. Zaten eşya ile de bağ kuran biri değilim.

Kıyafet ıvır zıvır ufak tefek eşyaları kullanmıyorum yok oldular attım birilerine verdim vs fakat iki tanesini hala kullanıyorum. Biri beymen cüzdan biri casio bir saat. Gayet kullanışlı ve güzel şeyler napabilirdim ki iade etmek saçma geldi o da öyle bi şey yapmadı. Çöpe de atmam. Kullanıyorum ikisini de arada. İnan onun hediyesi olduğunu bile unutmuşum. Ne bakınca ne kullanınca o aklıma gelmiyor. Ablam hatırlatıyo gördüğünde onun hediyesi ben olsam çöpe atarım vs diyo düşünüyorum aa cidden onundu diyorum. Öyle yani bu tamamen sana kalmış bir şey. Yıllar geçti bende tozu bile kalmadı. Sen de bu durumdayken kullanabilirsin. Mesele bile etme benim fikrimce.

31 mayıs 2022 19:46

5. Yani kazak, çanta, cüzdan, küpe öyle şeyleri kullanıyorum da; bu bileklik biraz ilişki nişanesi gibiydi özel anlam atfetmiştik o yüzden kullanamadım.

31 mayıs 2022 19:52

6. Yüklediğin anlamı yok et, nesne olduğu gibi gözüne görünecektir. Beğenirsin beğenmezsin..Takmak ya da takmamak daha kolay olur.

31 mayıs 2022 22:03

7. Ben esyalarin enerjisine inaniyorum suslu ya. Ben takmam,giymem,kullanmam vs... guzelse de guzel yani napiyim benim mentaliteme uymuyor maalesef. Bu zamana kadar bana alinan cogu seyi de ya attim ya da odam harici baska odalarda bi koseye firlattim. Bana kalirsa evde barinmasi bile yanlis. Bir arkadasim eski sevgililerinin aldigi hediyeleri iliskisi bitince satiyordu surekli. Bence en mantiklisi da bu. Eski esyalar ve gecmis Enerji akisimi bozsun istemiyorum. (Araba ve telefon gibi buyuk hediyeler degildi tabi hicbiri; taki toka, kiyafet, bol bol dekor esyasi, cicek, ayakkabi falandi.)

31 mayıs 2022 22:58

8. helal olsun a5 tam bir alfasin.

1 haziran 2022 17:01