eski sevgiliyle fuck buddy olmak duygusal açıdan tehlikeli mi?

eski sevgiliyle yıllar sonra karşılaşıp fuck buddy olmak sizce duygusal açıdan beni yıpratır mı? eski sevgilim olduğu için ikimiz de çok tutkuluyuz, birbirimizi tanıyoruz ama gün içinde hiç yazışmıyoruz. yalnız birbirimizi özlediğimizde buluşup hem güzel vakit geçiriyoruz hem de konuşuyoruz. ikimiz de birbirimizden geleceğe dair vaatler beklemiyoruz ama ona tekrar aşık olmaktan korkuyorum. çünkü ilişkide beş para etmez biriydi.

1. ilişki içerisinde iyi olmayan biri arkadaşlıkta, sekste iyi olabilir. insanın kendine saygısı aslında tercih edebiliyor oluşuyla ilgili anonim 1. şu an bir tercih doğrultusunda onunla görüşüyorum, yarın tamamen bana ait olan başka bir tercihle onu hayatımdan çıkarabilirim. mesleğim, yaşım, hayatım buna müsait. bir de böyle büyük büyük eleştirmemek gerekiyor hiçbir şeyi, inan bana daha fenasını yaşatıyor hayat :)

11 kasım 2022 10:53

2. sorularınıza gelen cevaplara böyle bilmiş bilmiş üstten yanıtlar veriyorsunuz da akıllılığınıza pek ikna olamıyoruz çünkü asıl soru metni  "benim kafam çalışmıyor" diye bağırıyor.

boktan ilişki içine olduğun biriyle tekrar seks yapmaya başlamışsın bu beni yıpratır mı diyorsun. evet soru bu.  sonra da "fakbadilik benim tercihim konumum gereği istediğim an vazgeçerim ;))" demişsin. güzel ablam "tekrar aşık olmaktan korkuyorum" yazan da sen değil misin? adama tekrar aşık olsan öyle artist artist yazdığın gibi istediğin an vazgeçebilecek misin? e hayır? o zaman ne tatava yapıyorsun adama yine aşık olacak gibiysen ve adam da yarrak gibi bir insansa bas götüne tekmeyi geç. öfffff.

yıpratır mı? he yıpratır.

11 kasım 2022 11:13

3. Anonim 3 +10000000000000000000

11 kasım 2022 11:48

4. :)  .

11 kasım 2022 13:15

5. Başka kimse yok mu?

Neden yeni birileri değil de geçmişte özlediğiniz ten uyumunuz mesela? Duygusal olarak yıpratır evet. Çünkü yine onu tercih etme sebebiniz direkt duygusal bir tercih. Onun gibi sevişen başka birisini bulmak varken. En azından tarz olarak :D

11 kasım 2022 18:48

6. adam kıtlıgı varmıs gibi illa da eski sevgiliyle sevişmek saçmalıgın dik alası. ama illa da yapılacaksa , kendine karsı dürüst olacaksın ve şu soruyu soracaksın: asıl amacım seks mi? yoksa bi şekilde ondan kopamıyor muyum? saygılar

12 kasım 2022 00:21

7. Ben olmuştum duygularım canlanmadı ama 3 buçuk senr sonra görüştüm ve ondan sonra sevgilim olmuştu ve tindera falan güvenemezdim başka fb yoktu ve sevgili bulacak ortamım yoktu. 2 ay önce eski sevgilimle tekrar yazışmaya başlayınca ondan önceki eski sevgilim olan fbm ile konuşmayı kestim. Eski sevgilimin evine gidicem sevgili değiliz aramızda cinsel çekim var ama bu eski sevgilimle fb olamam.

13 kasım 2022 02:09