ester exposito'nun eski haliyle ilgili?

(link: https://i.pinimg.com/originals/a9/5b/53/a95b532c8e5e41ad5ad71f35fa794093.jpg ekşide öyle bir fotoğraf paylaşılmış) kız solda 16 sağda 20 yaşında sanırım. bir erkek arkadaşım kızın soldaki halinin çirkin olduğunu söyledi. bana sadece bir çocuk gibi geliyor. çirkin değil. 16 yaşında kaşlarını aldırmamış bi kız sadece ve 4 yılda böyle bi değişim çok garip gelmedi açıkçası. 16 yaşla 20 yaş arasında birçok değişim olabilir kız da onları normal bir şekilde geçirmiş bence. estetiği var mıdır yok mudur bilmiyorum sadece sizin düşüncelerinizi merak ettim.

1. yanakta çok belirgin bir değişim var. estetik kesinlikle var. çirkin demek kimsenin haddi değil ama

16 mart 2021 18:20

2. ya ben bu kadını çok beğeniyorummm bence max üst dudağında bi olay vardır onun dışında gerçekten aynı duruyo

16 mart 2021 18:21

3. İnanılmaz güzel bir kadın ya cidden hayranıyım. Barbarayı falan üçe beşe katlar diye düşünüyorum. Estetiği var gibi geliyor bana ama çok estetik estetik durmuyor mesela kylie jennerdaki gbi değil yani. Çirkin diyemem ben de küçüklüğüne çocuk çünkü ama büyüyünce güzel olacağı belliymiş

16 mart 2021 18:22

4. burnunda ve yanaklarinda oynama var gibi geldi bana bariz değişim var.

ama taş gibi kiz valla ne diyelim maşallah..

makyaji abartmadiginda da daha güzel oldugunu düşünüyorum ayrica

16 mart 2021 18:25

5. Dudaklarina kesinlikle bisey yaptirmis bence eski halinde dudaklari cok kucuk, ama dogal duruyor yine de. Yuzunun geri kalani da kilo verince degismis gibi daha cok. Ben de yuzden kilo aldigim icin kilo alinca yuz hatlarim kayboluyor boyle.

Guzel bir kadin bence ama abartilacak bir guzelligi de yok diye dusunuyorum. Guzel ama normal guzellikte yani. Unluler camiasina gore ortalama bile sayilabilir

16 mart 2021 18:29

6. Sadece* spor ve bakım. Erkekler bunu anlayamayacak kadar salaklar.

*Dudak dolgusu gibi küçük işlemleri saymıyorum.

16 mart 2021 18:40

7. ya soldakı 16 yaşında videodan kesilmiş garip bir çocukluk fotoğrafı resmen. bununla ikinci fotoğrafı kıyaslayanlar ciddi olarak sorunlu bence.

lütfen gidin kendi 16-20 yaş fotoğraflarınızı karşılaştırın. bu arada evet sağdaki fotoğraf profesyonel bir çekimden yani ekstra makyaj fotoşop veya rötüş var ama yani yine de bambaşka biri değil

16 mart 2021 18:44

8. Şahsen insanların ergenlik haliyle yetişkin hali çok fark edebiliyor. Benim de 16 yaşındaki halimle zerre alakam yok. Ester eski haline göre baya kilo vermiş ve emin değilim belki de estetikte yaptırmıştır ki iyi yapmış gayet hoş bir kız özellikle elite de favorimdi🔥

16 mart 2021 19:27

9. süslüler ingilizceniz varsa Lorry Hill diye bir kanal var kesinlikle izleyin. Birkaç gün önce keşfettim kanalı ondan beri şok içerisindeyim. İlk bakışta kesinlikle estetik yaptırmadığını düşündüğünüz kişiler milim milim yüzleriyle oynayarak olduklarından çok daha güzel hale geliyorlar, bunları da usta estetik cerrahlar yapıyor tabii. Sizin o gerçek hayatta gördüğünüz estetiklerin hiçbiri iyi doktorlardan çıkmış değil, inanılmaz bir para dönüyor o sektörde. Hiç tahmin etmeyeceğiniz isimler yaptırıyor ve de her yıl küçücük değiştirerek. Angelina Jolie yüz transplantı olmuş resmen yüz feminenleştirme ameliyatından burun estetiğine kadar her şey. Ester exposito da bariz estetik yaptırmış ve güzel olmuş.

16 mart 2021 19:45

10. bu kadın kendini mahfetti ya. 2019 ve 2020 hali arasında bile dağlar kadar fark var. kaşları adile nasit gibi inceltti, fransız askısı tarzı bir sey yapıp alnına çikartti kaşlarını. ağzı asimetrik ve bir sürü dolguya boğdu o güzelim dudaklarıni iyice asimetrik oldu. bu kadın bana ince dudakla güzel olunabilecegini gosterirken simdi ne halde. kafası falan yumurta gibi duruyor ya bi tuhaf oldu gercekten eski hali cok daha iyiydi 2 sene oncesine kadar.

17 mart 2021 04:11