ev tipi ipl cihaz bikini bölgesinde işe yarıyor mu ?

ayda 1 yapılıp rahatlık saglanabilir mi ? şöyle ki bikini bölgesi lazerde bitmemişti yüzde 40 var. yani sırf bunun için almış olacağım. işe yarıyor mu ona göre alacağım ya. bitirmese de ayda 1 tüy dökme yöntemi olarak kullanabillirim yani. beklentim bu. koltukaltında da birkaç tane var.

1. ayda 1 kısmına takılmayın bilmediğim için öyle yazdım. bu durumda işe yarar mı lazerden sonra bitmeyen bikini bölgesine kullanacagım

15 aralık 2024 12:47

2. Yarıyor, ben yüz ve bikini bölgesi için aldım, diğer yerlerim lazerli zaten. Bende çok işe yaradı

15 aralık 2024 13:01

3. süslü sende de lazerde bitmedi kalanlar için dimi. tamam süslü cok teşekkürler. phılıps veya braun düşünyorum tabi 3-4 aya anca alabilirim

15 aralık 2024 13:22

4. Philips 921 hakkında bilgisi olan var mı

15 aralık 2024 13:33

5. (link: https://www.amazon.com.tr/dp/B07GG98LNP?ref=ppx_pop_mob_ap_share Bende bu var )

Yüzüm bitmemişti ama bikini bölgesine sadece 3 seans yaptırmıştım, acıyor diye bırakmıştım. Şimdi baha azaldı ve tüylerin çıkma süresi de uzadı. Kalanlar da inceldi

15 aralık 2024 14:06

6. hah a2 ben de bunu istiyorum cok bi beklentim yok

15 aralık 2024 14:12

7. Yüze ipl lazer yapmayin diyorlar daha da kalinlastiriyor erkek gibi cikiyormuş nasil cesaret edip yüzünüzde kullaniyorsunuz?

15 aralık 2024 19:17

8. Benimki neredeyse yok oldu. İğneliden ve cımbozdan kalınlaşan tüylerim inceldi ve çoğu gitti.

15 aralık 2024 19:54

9. Bu arada 2009 yılında yaptırmıştım ilk lazerimi bir doktorun kliniğinde. Yüzümde ise tüyler çoğaldı , ben ev tipinden çok memnunum şuan

15 aralık 2024 19:55

10. aynn yüze yaptırmayın. ben yüze iğneli yaptırmıstım. ama bıyık için denerim alınca

15 aralık 2024 20:15