evde kese yaparken sıcak suyun altında kaç dakika bekliyorsunuz? ilk defa kese yaptım kaynar suyun altında 7 dakika bekledim suyu kapatt?

suyu kapattım biraz da öyle bekledim.çok yoruldum kir çıkartamadım kolumu yara yaptım sadece ayak bileğimden biraz kir çıktı o kadar. dermapeel ipek kese pink olan çeşidinden kullandım. kullanım talimatına 3 4 dakika beklemek yeterli yazıyordu halbuki :(

1. 2 defa kese yapmayı denedim.İlkinde biraz çıktı ikincisinde 0 kir

5 ağustos 2021 16:02

2. Benden de çıkmıyor kir kese yapınca. Ya da gücüm yetmiyor. Küçükken annem yapardı yine pek çıkmıyordu. Ben o yüzden peeling yapıyorum içim rahat etsin diye

5 ağustos 2021 16:05

3. Düzenli olarak vücudunuzu nemlendiriyor şansız çıkmaz ölü deri. Ben bacaklarımı her duş sonrası nemlendiririm, bir tek bacaklarımdan çıkmıyor. Diğer yerlerden bayağı çıkıyor.

5 ağustos 2021 16:12

4. Vücudumu hiç nemlendirmiyorum shshs kese yaparken sabun duş jeli vs. de kullanmadım. Biraz iğrenç gelicek ama vücudumu elimle ovaladıgımda birsürü şey çıkıyor ama kese yaparken hiçbir şey çıkmıyor :d

5 ağustos 2021 16:19

5. Şu züccaciyede satılan kelebek marka keseyi al bakalım süslü napıyo :d her banyomda keselenirim bu yüzden hep yumuşacıkdır tenim

5 ağustos 2021 17:35

6. Ipek keseden dolayı bir şey çıkmıyor diğer keseleri kullan nasıl patır patır çıkıyor .d

6 ağustos 2021 04:09

7. A10 denicem canım süslümmm