1. ben son konuya değinmek istiyorum. henüz lazerin bikini bölgesi veya herhangi bir bölgede kanıtlanan bu tür bir yan etkisi yok. belki ileride yan etkileri saptanabilir bunu şu an bilemeyiz. ama ağdacı abla düz mantık doktor edasıyla zarar verir demiş, neye dayanarak merak ediyorum.
- süslü
- sanat
- bürokrasi
- diğer
evde lazer epilasyon
Merhaba süslüler. Biraz uzun oldu sorum ama, beş yıl önce kılların traşlandığı ve jel sürülen epilasyona başladım, adını bilmiyorum. Ama zoretanin kullanmak için ara verdim, ağda yasağına rağmen soğuk ağda kullandım falan sonuçta hiç bir etkisi olmadı. Sonra alexandrite lazer yaptırdım 6 seans. Yeni bitti paketim, şimdilik tüylerimin de yüzde yetmişi bitti görünüyor ama sonradan biraz daha çıkar mı bilemem. Şimdi tekrar paket almak istemiyorum çünkü seans çabuk bitsin diye detaylı yapmıyolar bir sürü kısmı hızlı geçiyolar, belki öyle yapmasalar daha büyük bi oranı biterdi. Neyse, kalanı evde kendim yapmak istiyorum. Lumea alayım diyorum ama önce jilet kullanıldığı için bu kadar azalmışlen tekrar çoğalır diye de korkuyorum. Lumea yada başka cihaz kullanıp evet ben çok memnunum diyen var mı, yada hiç boşuna cihaza para vermeyip dışarda devam mı etmeliyim sizce? Kıldan tüyden çok çektim de o yüzden bu kadar ayrıntılı yazdım cihaz alıcaksam tereddütsüz almak istiyorum:( Bir de, bikini bölgeme henüz lazer yaptırmadım ağda yaptırıyorum. Ağdacım oraya doğum yapmadan önce lazer yaptırmak çok sakıncalı yumurtalıklara zarar verir dedi, böyle bir şey duydunuz mu?
- cevaplar
| cilt alt tonu: | cool |
| alerjik cilt: | evet |
| saç rengi: | kestane |
- şikayet et
2. seanslık paketlerde dediğiniz gibi seansları bitsin diye üstünkörü yapıyor olabilirler, bilmiyorum ama keşke bitene kadar olanlardan yani seans sınırı olmayan paketlerden alsaydınız.
lumea'ya para verdiğinizde evde kendi rahatlığınızda yapmış olucaksınız ama dediğim gibi bitene kadar olan lazer paketlerinden alırsanız ekonomik olarak aynı hesapa gelir. bi yerde yaptırmak yaptırcağınız bölgelere bağlı olarak daha ucuza bile gelebilir.
genitale lazer yaptırmak konusuna gelince ağdacınız düz mantık böyle bişi söylemiştir, normal. ama derinbg'nin de dediği gibi kanıtlanmış bir yan etkisi yok. ve 10 yıldan fazla oldu, bu icat diyim artık çıkalı/kullanılalı.
bir de benim lazere gittiğim yer yazın gidemediğim zamanlarda ne ile alayım diye sorduğumda ağda ile alın jilet ile alırsanız lazer etkisini geri döndürürsünüz demişti.(ki baktığınızda jilet kök kalınlaştırıyor, güçlendiriyor mantıklı)
| ten rengi: | buğday tenli |
| saç rengi: | açık kestane |
| saç kalınlığı: | normal |
| kepekli saç: | hayır |
- şikayet et
3. (yazar: derinbg ) (yazar: chiquita ) yumurtalıkların zarar gördüğünü söyledi ama ben de lazerin tüm deri tabakalarını geçip yumurtalıkları etkileyeceğini sanmıyorum. Emin olmak için bir sorayım dedim teşekkür ederim 0:)
(yazar: chiquita ) mesela bana da jilet kökten almadığı için etkilemez sakın ağda yapma, ilk gittiğim yer hiç bir şekilde alamazsın demişti hepsi farklı şey söylüyor çok kafa karıştırıcı. En iyisi jilet riski almadan jilet gerektirmeyen bi ev cihazı araştırmak heralde. Olmadı gitmeye devam ederim teşekkürler tekrar :)
agatha
- şikayet et
4. Merhaba, ben lumea kullaniyorum ve lazer sonrasi agda veya jilet ile devam etmek yerine lumea alinip evde devam edilebilir. Memnunum ama cok zaman aliyor, bir de tum kil koklerine atis yapip yapmadigimi kestiremedigim icin ayni bolgeden 2-3 defa gecmek zorunda kaliyorum. Yine de guzel bir cihaz.
| ten rengi: | buğday tenli |
| göz rengi: | açık kahverengi |
| yaş: | 45 |
| cilt alt tonu: | cool |
| saç rengi: | koyu kestane |
- şikayet et
5. (yazar: labella ) peki ince tüyleri de görüyor mu? Ve teşekkür ederim :)
agatha