evde lazer uygulama cihazları remington compact control ipl 3500 markasını kullananlar?

herkese merhabalar, malum evdeyiz bu epilasyon olayı dert oldu benim için, yıldım sir ağdadan, jiletten. güzellik merkezlerine de gidemiyorum lazere. daha önce başladım lazere 4 seans kadar gittim, müthiş de faydasını gördüm ama kaza geçirdiğimde yarım bırakmak zorunda kaldım. şimdi de bu ev tipi ipl cihazlarını denemek istiyorum, en azından güzellik merkezinde normal lazere başlayana kadar beni bu ağda belasından kurtaracak bir şey arıyorum. kuzenim remington markasının compact control ipl 3500 -böyle ufak tefek minik bir ürün- ürününü aldı ama hamile kaldığı için kullanamayacağını söyledi, ben de bana satmasını istedim (link: https://www.trendyol.com/remington/compact-control-hpl-ipl3500-p-31470313 ürünün linki) sizce bu ürün işe yarıyor mudur? daha önce kullanan oldu mu? deneyimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.

1. Süslü ben de 10 seans buz lazerle çok iyi sonuç aldım. Pandemide de yaptiemadigim bölge için bunu kullanırım diye aldım. 1 yıl oldu 3 kere kullanabildim. Ucu çok küçük. Diger ev tipi olanların ucu nasıl bilmiyorum ama 8mmx2.8mm ölçtüm simdi. Cok ugrastiriyor, dolayısıyla bir şey anlamadım.

24 nisan 2021 14:54

2. Süslüm çok teşekkürler, beni de bu uç meselesi düşündürdü, çünkü küçük gerçekten çok zaman alır tüm vücut yapması. Ama bir yandan da kendi başıma ağda yaparken de çok vakit harcıyorum zaten, yok kartuş ısındı, yok sürdüğüm ağdayı tek seferde çekebildim, yok şu kenarda kıl kalmış tekrar ağda sür, sonra yapış yapış ol üstüne onu temizlemekle uğraş vs... yazarken içim şişti :D, bir buz lazer kadar etkili değil zaten teknolojisi gereği ancak en azından iki epilasyon arası süreyi uzatsa bile işimi görür, yazı rahat geçirir kışa da direkt bir salonda buz lazere başlama planım var. Yıldım bu kıl tüy işlerinden :)

24 nisan 2021 17:10

3. Rica ederim, ne demek. Ben de teşekkür ederim, çıkarmış oldum cihazı, bir daha yapayım bari ehehe. Bu arada çok geçmiş olsun.

24 nisan 2021 21:51