evde temiz içerikli keratin bakım ?

merhaba süslüler evde keratin bakımı yapmak istiyorum ama bio gold için burada içeriği çok kötü yazılmış . bildiğiniz daha temiz içerikli ürün var mı ? liquid keratin bütçem için çok yüksek malesef en fazla 150 tl ilk bir şey arıyorum :((

1. Daha yeni aldım natura keratin korban, ctesi uygulayacağım

11 haziran 2021 21:11

2. süslü yapınca burayı günceller misinn

11 haziran 2021 22:05

3. Bugun uyguladım, brezilya keratin değil keratin bakimi/sac botoksu olarak geçiyor. Şampuanlama sonrasi havluyla kurutulmuş hafif nemli saçıma parça parça toplam 50 ml ürün yedirdim, tepemde tokaladim

İki bone geçirip 1 saate yakın bekledim, duşta soğuk su ile tüm ürün çıkana kadar duruladim, soğuk fön ile kuruttum, düzleştirici 230 derece ile tutam tutam presledim, bu kadar

Artık yıkadıktan sonra belli olur tam etkisi ama kokusu rahatsız etmeyen, uygulaması kolay, yumuşaklık verdiğini hissettiğim bir ürün oldu, birkac aya kalan 50 ml'yi de uygularim

13 haziran 2021 16:15

4. (link: https://www.naturakeratin.com.tr/urun/korban-keratin-bakimi-100-ml-6-186?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=Jenerik_Keratin_Bakim&utm_content=&gclid=CjwKCAjw2ZaGBhBoEiwA8pfP_sGjxEIxJsfVLnLFZVdvuBScnMgf0B0evCypX63PlD-WNxN6TTUgeBoCLckQAvD_BwE Şu ürün ile yaptim)

13 haziran 2021 16:24

5. An 2 ne güzel uzun uzun açıklamışsınız . İnşallah çok güzel olur . Bir de üstüne artmasına sevindim benim saçım zaten çok az ama yine de acaba diye düşünmüştüm :) güle güle kullanın süslüm

14 haziran 2021 00:33

6. An 2 ne güzel uzun uzun açıklamışsınız . İnşallah çok güzel olur . Bir de üstüne artmasına sevindim benim saçım zaten çok az ama yine de acaba diye düşünmüştüm :) güle güle kullanın süslüm

14 haziran 2021 00:33