evdeki hamam - kalorifer böceğine ne yapılır?

eski ogrenci evinde kalıyorum.ınternetten iyi olarak idda edilen 2 ay kalıcı bir ilaçla süprügelikleri koltuk altlarını ilaçladım dun çok zamanımı aldı.her taraf kalorifer böceği yavrusu almıs çok kucukler suan.bugun baya büyük bir böceğe rastladım kendim öldürmek zorunda kaldım.daha önceki yıllarda bu kadar çok yoklardı.ne yapmam lazım ınternette profesyonel ilaçla ilaçladım gene çıkıyor.önerebileceginiz bi ilaç vb. var mı?

1. ben hep raid kullanıyorum. böcek evleri, su bazlı veya köpük spreyleri. bence vaadi karşılıyor. sıktığınız yerleri silmemeye dikkat ederseniz kalıcılığı artıyor. evde evcil hayvan, bebek yoksa sakıncası yok bence.

13 temmuz 2018 18:01

2. önlem olarak mı sıkıyorsunuz evde böcek mi gördünüz?

13 temmuz 2018 18:05

3. Evcil hayvanınız yoksa eczaneden borik asit alın süslücüm. Patates haşlayıp ezin ve ılıyınca içine karıştırıp evin dip köşe yerlerine koyun. En etkili çözüm bu.

13 temmuz 2018 18:07

4. Susluuuu. Her tarafım kaşınarak yazıyorum sana bunu.

İlaçlattirdin, öldüler. 2 hafta sonra tekrar çıkıyorlar. Sebebi o olenlerin yumurtası ilaçtan etkilenmemiş oluyor. Ne tip zehir kullanırsan kullan 2 defa ilaclattirmazsan 2 hafta arayla hep çıkmaya devam edecekler. Bol şanslar :(

13 temmuz 2018 18:12

5. Biz ekip çağırtip ilaçlama yaptırmistik. Bu esnada sanırım 24saat olması lazım evin tüm kapıları pencereleri kapalı kalmıştı evden çıkmıştık, kalmamistik bir iki gün. Daha sonra havalandirmistik. Geçmişti sorun. Bence ilaçlatin evi

13 temmuz 2018 18:21

6. Ilac yaptırsan bile suslu, duvar catlakları kapi kenarları borular vesaire dısardan yine giriyorlar tüm apartman ya da site bu işe el atmalı. Acık bulduğun alanları silikon tarzı bir malzemeyle kapatabilirsin sonra süslülerin dediği gibi 2 kez ilaçlattir, ayrıca kapı pencereye tel. Çok uğraştırıcı bir durum malesef : (

13 temmuz 2018 18:26

7. ben eve geçer geçmez yapıyorum altı ayda bir böcek evlerini değiştiriyorum. evdeki böcek gelme potansiyeli olan tüm delikleri kapıyorum. bilhassa banyo, ardiye gibi yerler. böcek evlerini tezgah dolap altlarına ve bazı köşelere koyuyorum. köpüğü dış kapı balkon mutfak kapı girişlerine basıyorum. bilhassa süpürgeliklere. önlem amacıyla basıyorum ama gelmiyorlar böylece. zaten girmeden köpük harici sprey ile sıkıyorum. eve girmiyorum kokusu gidene dek. ilaçlama şirketleri apartmanıma geliyor ama ben kendim böyle hallediyorum ne sıktıkları belli olmuyor açıkta bir şey unutmuş olsak temes olmasa bile zehirlenme yapar vs diye.

13 temmuz 2018 18:32

8. evet süpürgeliklerden çıkıyor.silikon eriyenden mi köpük olandan mı sıkmalıyım?

14 temmuz 2018 01:54