eve giren osuruk böceklerini nasıl uzaklaştırırım?

süslüler camı azıcık bile aralasam eve günde 6-7 tane kahverengi osuruk böceği giriyor. isminden emin değilim süne mi osuruk böceği mi kalkan böceği mi(gizlinot: hepsi aynı böceğin farklı isimleri de olabilir bilmiyorum) bilmiyorum. pencere kenarlarına böcek ilacı sıktım belki öyle gelmezler diye ama hiç işe yaramadı. beşiktaş'ta oturuyorum bu kadar böcek nereden çıkıp çıkıp geliyor anlamadım. sineklik taktırmak için de pencerenin ölçüsüne göre yaptırmam gerekecek. bu böcekleri uzaklaştıracak başka bir yol bilen var mı?

1. Süslüm migrosta yapiskanli sineklikler var, ben onlardan kullanıyorum gayet güzel idare ediyo 15 lira falan 2li pakedi

4 ekim 2020 21:50

2. İlk seks sorusundaki süt ısıtma duşa taşıma falan diye ağdalı romantizm yapan soru sahibinden sonra hayatın gerçekliğine döndüm sorun çok iyi geldi süslüm. Hiçbir önerim yok. Teşekkür etmek istedim.

4 ekim 2020 21:55

3. öneriler için teşekkürler süslüler. ikisini de deneyeceğim umarım kurtulurum.

a3 -ilahi süslüm djfsvsd

4 ekim 2020 22:08

4. Migrostaki koçtaştaki yapışkanlı sineklikler +1

Yalnız sineklik tülünü biraz büyük kesin, tam pencere boyunda olunca pencereyi kapatırken çekme yapabiliyor açılıyor kenardan

4 ekim 2020 23:10

5. yapışkanlı sineklikler hayatımı kurtardı. teşekkürler tekrar süslüler