yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    10 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    evimde bulunmamasına rağmen gül kokusu alıyorum?

    süslüler iyi geceler herkese, birkaç gündür ara sıra burnuma aniden yoğun bir gül kokusu geliyor ve evimde ne bu kokuya sahip bir parfüm ne de gülün kendisi var. başına daha önce böyle bir durum gelen var mı? neden kaynaklanıyor olabilir çok şaşkınım. 

    1. a1 koku halüsinasyonuna gelene kadar daha ciddi belirtileri olabilecek hastaligi yazmakta ne bileyim. 

    ss süslü yasadigin durumun adı koku halüsinasyonu epilepsi hastasiyim bende zaman zaman baskalarının almadıgı kokuları aliyorum, epilepsi disinda migren hastasıysanda basina gelebilecek bir durum. bu durum devam ederse doktora danismani tavsiye ederim. 

    2 mayıs 2021 02:32

    2. (link: https://twitter.com/Dilber_Hala/status/12602207686?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E12602207686%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fpublish.twitter.com%2F%3Fquery%3Dhttps3A2F2Ftwitter.com2FDilber_Hala2Fstatus2F12602207686widget%3DTweet meyremdir o.)

    2 mayıs 2021 02:41

    3. Komşularda sümbül vs varsa da olabilir. Ben ikisinin kokusunu çok karıştırıyorum/benzetiyorum. Aşırı yayılan bir koku

    2 mayıs 2021 02:44


    4. Komsularin gullac yapiyodur sana da kokusu geliyodur

    2 mayıs 2021 02:45

    5. Asetonun kapagi acılmış dökülmüş olabilir mi? Pembe bir asetonun var mı?

    2 mayıs 2021 02:51

    6. Migren aurası olabilir

    2 mayıs 2021 03:38

    7. Komşular güllaç da yapiyor olabilir suslu

    2 mayıs 2021 15:51


    8. pencereler açıkken mı oluyor dikkat edin süslüm. güllü yumuşatıcı vs. kullanan bir komşunuz balkona/balkon içine çamaşır asmış olabilir mi?

    yok pencereler kapalı ise önceki süslülerin dediği gibi migren vb. kaynaklı koku halüsinasyonu olabilir.

    2 mayıs 2021 16:05

    9. The purest solutions glycolic acidli toniği var mı evinde süslü

    2 mayıs 2021 21:00

    10. Bana da bazen oluyor bu Gül olmasa da başka kokular oluyor parfüm sıkılmış gibi. Ama muhtemelen yumuşatıcı, şampuan, krem vs kokusudur. vücut kokusu da olabilir kozmetiklerle birleşince geliyordur. Bir kaynağı mutlaka vardır yani. kumaşlara filan da koku siniyordur bir şekilde onu alıyor da olabilirsin. Alışkın olduğun kokular her an hissedilmez zaman zaman farkederiz. Koku Halüsinasyonu nedir bilmiyorum ama o daha farklı bir şey sanırım. 

    3 mayıs 2021 01:39