evleneceği kişiyi rüyasında gören var mı?

bu tür rüya görmek için önceden tuzlu şeyler yiyip yatmak ya da yastığın altına anahtar koymak gibi şeyler yapanlar duydum. hiç yapan oldu mu içinizde? gördüğü kişiyle evlenen oldu mu hakikaten? rüyalarınızın nasıl olduğunu anlatmak isterseniz de güzel olur :d

1. ya sence olur mu böyle bi şey. denk gelmiştir

21 mart 2021 12:50

2. Süslü ben anahtarlı olanı yaptım ilk defa kaldığınız bi evde bi anahtar koyuyorsunuz yastığın altına eğlencesine yapılabilecek bir şey ama o gece gördüğüm rüyaların hiç birini hatırlamıyorum :d ya da kimseyi görmedim evde kalcam :d annemden duymuştum bunu o kuzeniyle gençliğinde yapmış ve çok korkunç birini görmüş ve babamla alakası yokmuş adamın ama bi kız çocuğu görmüştüm ve tamamen senin bebekliğindi diyor rüya işte

21 mart 2021 13:03

3. yengem dayımı gördüğünü söylemişti. ya komik tabii de o dönem ben lisedeydim. dediği şeyi yapmıştım. yapmanız gereken: bir elmayı alıp tam ortadan 2'ye bölüyorsunuz. yarısını çöpüyle çekirdeğiyle yiyor, diğer yarısını da yansıyacak şekilde bir ayna önüne koyup sağınıza dönüp dua edip yatıyorsunuz. rüyanıza giren erkeğin "o kişi" olduğunu anlayabilmeniz için ilgili rüyada yalnızca ikinizin olması gerekiyor. uyanınca da aynanın önündeki kararmış elmayı yemeniz lazım. rüyanın tek handikapı evleneceğiniz adamı herhangi bir yaşındayken görebiliyorsunuz. bu yaşın sizin tanışacağınız ya da evleneceğiniz yaş olması gerekmiyor. ben rüyamda tanımadığım bir mahallede elimde pazar poşetleriyle yürüyordum. yol bomboştu. karşıdan 12-13 yaşlarında cılız, uzun boylu sapsarı saçlı bir erkek çocuğu geliyordu ve hiç konuşmadan elimdeki poşetleri alıyor birlikte aynı yönde yürümeye başlıyorduk. ben uyanınca o dönem sarışın erkek sevmediğim için elmanın kalan yarısını yemek yerine çöpe atmıştım. sonuç: oldukça esmer bir adamla evlenip boşandım. tuhaf olan ise rüyayı gördükten 5 sene sonra tesadüfen rüyamda gördüğüm sokakta bir evde yaşamıştım.

21 mart 2021 13:06

4. A1 olabilir tabii. Çevremde duydukça merak ettim. A2 dediğin gibi olmuş sanırım :d

21 mart 2021 13:23

5. A3 ve a4 bahsettiğiniz gibi ben de rüyamda hiç istemediğim ya da beğenmeyeceğim birini görmekten korkuyorum :d yalnız a4 sabaha kadar bekleyip kararmış elmayı yemek zordur yaa. Yengen yemiş mi elmayı? Bu arada rüyanda gördüğün sokağa taşınmış olman ilginçmiş :d

21 mart 2021 13:26

6. Ben anahtar olayını yapmıştım. Şimdiki sevgilimle o zamanlar tanışmıyorduk ama hoşlanıyordum onu görmüştüm. Evlenir miyiz bilmiyorum :d

Bi de tuzlu olanı yaptım kimseyi görmedim onda

21 mart 2021 14:12

7. İnşallah evlenirsiniz süslü :)

21 mart 2021 14:20

8. aa ss ben.bende çirkin birini görmekten korkuyorum.

21 mart 2021 15:27

9. Merhaba a7 :)

21 mart 2021 17:10

10. ya daha önce hiç görmediğimiz birini rüyamızda görmemiz mümkün mü? sokakta gördüğümüz yanından geçtiğimiz birini bile görebiliriz ama hiç tanımadığımız birini no bence

21 mart 2021 17:18