evli veya nişanlı olanlar bakabilir mi, erkek alyansı altın mı gümüş mü?

süslüler herkes gümüş alın erkek için diyor biz altın almak istiyoruz, eşi veya nişanlısı altın alyans takan var mı? yoksa herkes mi gümüş alıyor :/

1. Gümüş süslü.Erkeklerin altın takmaması gerektiğiyle ilgili bi inanç var.Sebebini bilmiyorum :/

18 ağustos 2019 00:07

2. Benim çevremdekilerin hepsi altın takıyor süslü.

18 ağustos 2019 00:08

3. İslamda altın erkeğe haram süslü ama inanmıyorsanız sizi bağlamaz.

18 ağustos 2019 00:09

4. beyaz altın+1

18 ağustos 2019 00:09

5. Aa demek inanç yüzünden öyle diyorlarmış, bizim için fark etmez açıkçası ama altın olsun isteriz gümüşler kararmaz mı sanki

18 ağustos 2019 00:11

6. Gümüş kararmaz süslü

18 ağustos 2019 00:12

7. hangisini begeniyorsaniz onu takin ama bence altin daha cok yakisiyor erkege. gumusler soz-nisan yuzugu gibi.

18 ağustos 2019 00:18

8. Bakalım artık hangisi içimize sinerse, babam da altın takıyor mesela gayet güzel.

18 ağustos 2019 00:20

9. Altın erkeğe haram maram değil, sallamayın hacı hocaların lafına göre. Ayet söyleyin açıp bakalım nerde yazıyor. Altın takıyor benim eşim. Çevremdeki herkes de altın takıyor.

18 ağustos 2019 00:37

10. gumus alyans tam bir dinci item’i degil mi ya? Bugune kadar gumus alyansli kimi gorsem istisnasiz malum partili cikti. Burda maddiyat yuzunden gumus aldik diyen anonimi tenzih ederim demek ki istisnalar varmis ama cevremde esim dahil herkes altin alyans takiyor. Sari, beyaz veya rose gold bile takan erkek var ama altin yani.

18 ağustos 2019 00:44