evlilik sebebiyle aile evinden ayrılmak ve hüzünlenme?

evet konumuz başlıkta. mutluyum aslında yeni bi hayat, sevdiğim kişiyle aynı evde yaşayacağım için. sevgiliyken çok rahat da değildik sınırlı yaşıyorduk her şeyi tatile bile çok az gittik uzun süredir beraber olmamıza rağmen. eve giriş çıkış saatlerime de hep karışırlardı. şimdi yetişkin gibi kimseye hesap vermeden sevdiğim kisiyle aynı hayatı paylasacağım evet ama içimde bi hüzün var son zamanlarda. dört dörtlük olmasa da mutlu bi aileydik. babamla anlaşamayız sadece arada.  annem hep gençlik yıllarını anlatır ailesinden bahsederdi. babasıyla, kardeşleriyle olan günlerini ne çok özlediğinden falan. bana abartı gelirdi şimdi aynı şeyleri düşünüyorum sürekli. evimizin içindeki huzuru, mutluluğu çok özleyecekmişim gibi ve geçip giden yılları özlemle anacağım sanki yaşlılar gibi. ay bilmiyorum neden böyle oldu :( biraz evlilerle ya da baska sebeplerden dolayı aile evinden ayrılan süslülerle dertleşmek istedim sanırım. bu his geçici mi?

1. ne tatlısınız süslü. hüzünlenmeniz çok doğal . bir yuvaya bir aileye doğmuşsunuz beraber yaşamışsınız belli değerler öğrenmişsiniz vs. ama şimdi o değerleri ve o sevgiyi kendi ailenizi kurmak ve bunu büyültmek için kullanıcaksınız. büyük aile olarak her zaman durucaksınız. kendi odanızı bozmayın zaman zaman kalırsınız zaman zaman özlem giderirsiniz. hayırlı olsun.

18 ağustos 2023 13:35

2. Bacım bi de bana sor bir hafta sonra nişanlımın yanına ailemden on bin kilometre uzağa taşınıyorum😫😭😫😭

18 ağustos 2023 13:36

3. Süslüm çok normal ben evleneli Eylül gibi 4 sene olacak hala aile evimizi özlüyorum. Biz de bir aileyiz o ayrı ama gerçekten başka oluyor. Ben çok ağlayamam bir de kimse anlamamıştı içimdeki fırtınaları.

18 ağustos 2023 13:37

4. Ay bacım diye girdim cümleye çünkü baya acıklı bi durum bu benim için fkfk ailemi çok seviyorum yaşadığım şehri bile küçük olmasına rağmen seviyorum yani almanyaya bile taşınsam okeydi ama amerika çok uçuk oldu hiç gitmek istemiyor gibiyim şimdiden ağlayarak annemi aradığım sahneleri görebiliyorum. Siz en azından türkiyede olacaksınız arabaya atlar gidersiniz ama ben...

18 ağustos 2023 13:46

5. Ay hic ama hic hissetmedim bunu. Yeni hayatiniza odaklanin bence gecmisi dusunmek yerine.

18 ağustos 2023 13:49

6. a7 nin dedigine katiliyorum kesinlikle bilincaltimiza isledigi icin böyle hissediyorsunuz

18 ağustos 2023 14:03

7. Şimdi bir karar vermişsiniz evlenmek gibi. Bu kararı vermenize rağmen acaba farklı olsaydı diye düşünüp o kararla kavga eder durursaniz mutlu olamazsınız. Yeni bir başlangıç belki konfor alanından çıkmak gözünüzü korkutuyor olabilir normal ama bunu drama haline getirmeyin. Yeni bir şeyin esigindesiniz aslında çok heyecanlı bir durum. Olumluya odaklanmaya çalışın geleceğe odaklanın

18 ağustos 2023 14:19

8. Bence birey olamamışsınız sizin gibilerin evlenmemesi gerek

18 ağustos 2023 14:38

9. a10 hos geldin canım ben de seni bekliyordum nerde kaldılar diye :) ailemizi özleyecek olmamızın birey olup olmamakla ne alakasi var tam anlayamadim. Herkesin senin gibi mutsuz aile ilişkileri yok. O yüzden sorduğum soru bazılarına garip kaçmış olabilir ama anlamanızı da beklemiyorum zaten. Evlenip evlenmeyeceğime karar verebilecek olgunluktayım  cok değerli görüsün icin tesekkürler.

ve diğer süslüler hepiniz çok tatlısınız. Yorumlara göre anladığım özlem duygusu ne kadar yakında olsak da hep var olacak sanırım ama hafifleyecek, yani alışılacak mecburen. bir de ben evden ilk ayrılan olacağım herkes duygusal şu an sanırım onlarin ruh hali de bana yansıyor. Atanmış olan ve amerikaya gidecek olan süslülerr tebrik ederim umarim yeni hayatınız,yeni tanıstıgınız insanlar size cok iyi gelir <3

18 ağustos 2023 14:56

10. aman süslü allah aşkına ben bi an önce evlensem de kurtulsam şunlardan derdindeyim. bıktımmmmmm

18 ağustos 2023 15:22