fönü saçlarınız nemliyen mi çekiyorşar kuruyken mi?

bugün kuaföre gittim ıslakken çekti ve sanırım saçım yandı

1. Aynen yanar. Çat çut ses gelmiştir zaten. Nası ıslak çekmişler anlamadım . Ben bazen acelem olduğunda saçımın bazı yerleri kurumamışken düzleştirdiğimde duman çıkıyo çatır çutur ses geliyo içim acıyo yani. Sacın bi boyama işlemi kadar yanmamıştır ama yüzde 60 falan yıpranmıştır. Uzadıkça kestirmekten başka çaren yok. Bida da o kuaföre gitme. Şikayetimvar sitesine de şikayet et derim.

8 aralık 2018 01:16

2. Hafif nemliylen bile olmaz kupkuru olmalıydı. Saç nemli ya da ıslakken çok hassas olur. Nasıl ıslak çamaşırları falan ütüleyemeyiz aynı hesap. Önce kurutmaları lazımdı. 1 seferlik olmuş belki çok yanmamıştır ama saçını bi süre kurutma bile. Isıdan uzak tut. Maske yap diycem işe yarar mı bilmiyorum. 1 kere şampuanla 2 kere şampuanlama . Bi süre saçınla çok uğraşma derim. Düzleştirme, kurutma ve fönlemeden uzak tut . En azından düzeldiğini hissedene kadar.

8 aralık 2018 01:19

3. Süslüler sinirden ağlıyorum şu an :(

8 aralık 2018 01:23

4. ya herkes gaza getirmiş olmaz bişi.nemli saça gön çekmezler çünkü tam tutmaz ondan. bişi olmamıştır. süslü siz neden yandığını düşünüyorsunuz saçınızda ne gibi bir sorun var

8 aralık 2018 01:31

5. Süslü aslında bir sorun yok görünüşte(kullandığı yağın spreyin etkisiyle düzgün görünüyor olabilir şimdilik) ama hafif yanık kokusu var gibi :( yıkadıktan sonra belli olacak

8 aralık 2018 01:37

6. Hiç sanmıyorum süslü ama umarım :’(

8 aralık 2018 01:46

7. Başlığı görünce kuruyken çektiriyorum ıslak çekince saç yanıyor demeye gelmiştim ki siz zaten yazmışsınız. Ben haftada en az 2-3 defa fön çektiriyorum, genelde kuaföre saçlarım ıslakken giderim. Ve nemli bile kalmasına dikkat ederek kurutmalarını isterim. Ne kadar çok kuru olursa fön o kadar iyi çekiliyor, saç daha az zarar görüyor ve saç daha geç bozuluyor.

8 aralık 2018 01:47

8. abartı falan değil. ben yıpranmıştır yazdım ama şöyle bi gerçek var . bazen fön, saçı boyartmaktan daha fazla zarar verir. sürekli düzleştirmek, fönlemek, ıslakken fönlemek falan saçın yapısını boyadan daha çok bozuyor bunu bilerek söylüyorum. ama daha önceki cevabımda dediğim gibi 1 kere bu olay olmuş o kdar zarar görmemiştir saç. ama bisüre düzleştiriciden ve fönden uzak durman gerekir. kızı üzmeyelim diye de doğruları söylemeyecek değilim yani. görünürde bişey olmayabilir ama saç hassas şuanda ve bisüre düzleştiriciden, maşadan uzak durmalısın . kesinlikle de kuaförde fön çektirme bu dönemde. saç hassas dediğim gibi. dikkat edersen bişey olmaz ve biraz bile olsa saç yıpranmıştır. hindistan cevizi yağı kullan. çünkü hindistan cevizi yağı saça en iyi gelen yağ. umarım kendine gelir en kısa sürede. ama şunu da belirtiyim bu olay 1 kere olduğu için öyle aşırı da bişey olmamıştır korkma

8 aralık 2018 03:26

9. Hiç birşey olmaz, abartma yeter