f*ckbuddy olayı baya yaygın bir durum mu üniversitede ?

sansürlemem gerekiyor gibi geldi ahahahhd süslüler henüz üniversiteye gidemedim maalesef. lisede de duyuyordum bir şeyler ama sanırım üniversitede daha yaygın öyle midir? çok tanıklık ediyor musunuz bu tarz durumlara? merak ettim ben mi algıda seçicilik yapıyorum acaba.

1. yaygın mı bilmem ama adın çıksın istiyorsan etkin bir yöntem olduğunu söyleyebilirim.

12 haziran 2020 20:33

2. Tam olarak öyle olmasa da, sevişme potansiyeli gördüğü karşı cinse yönelme durumu oluyor, bir iki seks sonra dağılıyorlar

12 haziran 2020 20:33

3. üniversitene, daha spesifik olmak gerekirse arkadaş grubuna göre değişir. benim çevremde çok var böyle arkadaş gibi davranıp fuckbuddy takılan ama küçük şehirlerdeki ünilerde laf olur vb. diye yapmıyorlardır

12 haziran 2020 20:34

4. bence kişinin çevresiyle alakalı ben ünv yeni bitirdim egitim fak bence bu fakülte bu olaylardan bayağı uzak :D çevremde havacılık fakültesi endüstriyel tasarım sosyoloji mühendislik tıp okuyan arkadaşlarım var hiç duymadım açıkcası bi buraya girince görüyorum bu olayı.

12 haziran 2020 20:34

5. a2 ya allah aşkına adın çıksın mı kaldı :D 20-25 yaşındaki insanların neyin adı çıkacak? seviştiği için mi hahahha

12 haziran 2020 20:35

6. Bence de ortamına göre benim çevremde hiç yok mesela.

12 haziran 2020 20:35

7. Agahahahahs ya universitede 1 sene zorunlu fblik dersi bile var suslu, kafayi yersin shsjsjsj kiz ne zannediyorsun univeristeyi, cilgin dershane mi cekiyoruz dhdjsj tabii ki fb olan vardir da istatistigini bilemiyorum.

12 haziran 2020 20:42

8. Benim çevremde de hiç yoktu çünkü ilahiyat okudum djfkj

12 haziran 2020 20:42

9. ist da populer bir ozel unide okuyorum cevremde cok genistir bende hic rastlamadim :d anca 1-2 kere yatanlar falan oluyo.ama oyle herkesin fbsi var falan olayina denk gelmedim

12 haziran 2020 20:43

10. Kocaeli'de okudum, bu sene mezun oldum. Çevremde hiç böyle bir şey görmedim duymadım.

12 haziran 2020 20:47