fahriye evcen’in degisimi     ?

susluler yaprak dokumunden sonra fahriye acayip degisti. ama yaptigi islemler ne tam olarak sizce? estetik yok diyor ama ben buna pek inanmiyorum, cunku resmen daglar kadar fark var eski haliyle

1. Inatla burnumda estetik yok diyor ama burun kanatlarında işlem net var

15 nisan 2021 18:25

2. Burnu bence aynı ya, sadece makyajla vs şekillendiriyor gibi. Bence göz kapağı estetiği, göz çektirme (Fransız askısı deniyor sanırım), çene dolgusu. Bunlar var gibi, varsa arttıran söylesin jdjdj

15 nisan 2021 18:30

3. ya bi yürüsün gitsin.

15 nisan 2021 19:11

4. doktorunu en merak ettiğim ünlü kendisi. ne yaptırdıysa sonuç mükemmel cidden aşırı doğal duruyor

15 nisan 2021 19:14

5. Bana bunu yapanlar baya kompleksli ve kendiyle ilgili takıntılı geliyor. Herkes ilk halini biliyor. Onca ünlüye birşey olmadı da fahriye Monica belluciye benzedi değil mi yaş alınca :))

15 nisan 2021 20:47

6. Ünlüler estetiğim yok demiyorlar mi gülesim geliyor. Neredeyse hepsinde var. Doğallık anca Özge ozpirincci gibi bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar az ünlüde var. Bari yalan söylemeyip kendilerini rezil etmeseler. kylie jennerda da estetik yoktu hani?

15 nisan 2021 20:55

7. alnını genişletti iğneliyle bence ve bombeleştirdi. bombe alın çok feminen duruyor. elmecık kemiklerinde kesin dolgu var. jawline allahın emri zaten yaptırmayan yok.

16 nisan 2021 00:12

8. Evet 10. Anonim herkes normal kalıyor birden fahriye güzelleşiyor. Şahsen inandım. Tabi ki var yukarıda suslulerin saydığı gibi baya da var. Hiç kimsenin zaman içersinde jawline hattı mi oluşuyor kendi kendine. Ya da badem göze mi çevrildi gözleri komik değil mi tabi ki estetik sen hala inanmaya devam et :))

16 nisan 2021 14:57