fake hesabım engellenince gerçek hesabım da engellenmis?

kızlar maalesef birine fake hesaptan yazdım engellemiş sonra girip gerçek hesabımdan baktım ordan da engellemis ama ben kendi mailim ve numaram ile açmadım ki fake hesabı nasıl bağlantılı oldu? bir de o kişi engellediği kişiler listesine girince gerçek hesabım da o listede çıkar mi

1. sen olduğunu anlamış

6 nisan 2024 12:01

2. Benim olduğumu anlaması imkansız tanımıyo beni

6 nisan 2024 12:19

3. Birini engellerken 'bu kişi ve oluşturabileceği hesapları engelle' seçeneği çıkıyor zaten. IP adresine göre engelliyor olabilir. Aynısı bana da oldu

6 nisan 2024 12:22

4. Peki onun engelli listesinde kendi hesabim da çıkar mı acaba tüm mesele o sjsj

6 nisan 2024 12:24

5. süslü senin hesap da çıkabilir ama erkekler bu kadar zeki değil anlamazlar merak etme. yanlışlıkla engellemişim veya aa neden engelli bu ne olmuş alla alla falan der. o kadar ince düşünmez merak etme.

6 nisan 2024 12:39

6. Ss benim bildiğim o sizin gerçek hesabınızı görüyor ve engelli listesinde olmuyırsunuz ama siz onu göremiyorsunuz

6 nisan 2024 14:08

7. A6 gerçek hesabımı nasıl görüyor ki

6 nisan 2024 14:32

8. Süslü engelli listende gerçek hesabın görünmüyor sadece fake hesabın görünüyor. Sizi engelleyen kişi sizin gerçek hesabınızı görebilir yani adınızı aramaya yazarsa görünürsünüz ama siz onu göremezseniz ta ki sizinle bi etkileşime geçene veya engeli kaldırana kadar

6 nisan 2024 14:46