fatma girik memduh ün ilişkisi 16-38 yaş ?

süslüler tülay german fatma girik kimi sevsem hayat arkadaşları olmuş ama evlenmemisler ve hep kendilerinden büyük birilerini sevmişler . ve onlardan çok iyi bahsediyorlar sorun evlilik mi, ailem de boşandığı için evlilikten korkuyorum ve evlenmeyenleri örnek alıyorum sanki evlilik her şeyi bozacakmis gibi yanlı düşünüyorum. 23 yaşındayım hiç yaşıtlarımla sevgili olmadım büyük ihtimalle de olamayacağım çok yaş farkı olan birine aşık olacağım ama bu da bana doğru gelmiyor. o zamanların 16 yaşı farklı diyenler var. doğrusu herkese göre değişir ama benden büyükler de manipüle ediyormuş beni gibi geliyor

1. Ölen insanın aşk hayatı konusunda yorum yapmak pek doğru değil. Bu yüzden öne çıkan aktrisleri genelleyerek yazacağım. Şimdi olduğu gibi geçmişte de önde gelen aktris olmanın yolu biriyle evlenmekten ya da ilişkisi olmaktan geçiyor.

Mesela Türker insanoğlunun ilk eşi Filiz Akın boşandıktan sonra diğer eşi de yanlış değilsem Gülşen bubikoğludur.

Tabi Fatma girik bütün rollerin hakkını veren bir aktristi orası ayrı.

24 ocak 2022 20:51

2. Adamın karısı boşanmamış zaten istese de evlenemez. Türkan şoray'ın da böyle bir hikayesi var. Bu insanları gözünüzde fazla büyütüp ulvi anlamlar aramayın yaptıklarında. Bir de öldüğü gün neden hataları ön plana çıkartılıp anlatılıyor anlamadım. Sabahtan beri aynı hikaye orada burada dönüyor ayıp bence.

24 ocak 2022 20:52

3. O dönemlerin 16 yaşı evet simdikiyle bir değil ama o dönemlerdeki oyuncuları çok da modern diye düşünmeyin. Zaten böyle 3. Kişilerin olduğu ilişkiler ya çok modern (!) olduğunu sananlar arasında ya da çok cahiller arasinda gelişiyor. Cahillerin 3. Kişisine kuma diyorlar modernlere metres veya "hayat arkadaşı" diyorlar. Nerden biliyoruz ki böyle ilişkileri kabul eden kadınların annelerinin de 2. Kadın olmayı kabul etmediklerini? Belki zaten doğup büyüdüğü evden alışıktır kadının 2. Kadını kabullenmesine.

Bir de şimdi hani romantik romantik anlatılıyor ya nasıl güzel bir ilişki yaşanıldı diye. O dönemde kadınların 2 tatlı söze 2 yıl mutlu olduğuna emin gibiyim. Bir de yanında güzel maddi imkanlar veriliyorsa oohh ne iyi gelmiştir.

Bir örneği de safiye soyman - faik ozturk ikilisi. Belli ki zamanında birbirlerine aşık olmuşlar, birlikte olmuşlar. Hala o yaşta evlenmeyişlerini garip garip açıklıyorlar. Adam demiyor ki ben çok zenginim, bu mal mülkle tekrar evlenirsem mirasçılarım artacak. Ne gerek var diyemiyor tabi.

Belki bilmeyenler vardır. Bir diğer örnek Orhan gencebay-sevim emre de evli değil. O kadar çok örneği var ki...

24 ocak 2022 21:19

4. Evli olmamalari kendi tercihleri de memduh un'u bir de muhterem nur'dan dinlemek lazim. Kadinin kiskancliklari ile hayatini cehenneme cevirmis, psikolojik ve fiziksel siddet uygulamis, sonra daha citir fatma girik'e goz koyunca da muhterem nur'u birakmis bir adam. 38 yasinda bir insanin 16 yasinda biriyle birlikteligi o devirde de normal degil ama iste kendi camiasinda isim yapmis bir yonetmen ve kimse de ses cikarmiyor. Kadinlarin motivasyonu da bir nevi kurtlar sofrasi olan bir ortamda bir suru kisinin tacizine ugramaktansa guclu bir erkek tarafindan korunup kollanmak. O donem turkan soray da benzer bir iliski icinde, filiz akin da ayni sekilde. Bir tek hulya kocyigit yasina yakin biriyle evleniyor ama o da yine zengin ve unlu bir futbolcu. 4 yaprakli yonca olmanin yolu maalesef bu iliskiler agi. Ha oyuncular yetenekli olabilir ama bir suru baska yetenekli oyuncu da varken bu kadar one cikma sebepleri arkalarindaki nufuzlu adamlar.

24 ocak 2022 21:57

5. Belki beni yargilayanlar olacaktir. Ama yine de soyleyecegim. Evlilik, imza, resmiyet asla bana gore seyler degil. Hayatimda bir kez mecburiyetten evlenmek istedim onda da tonla hakaretle karsilastim. Simdi hayatimda olan kisi benden 17 yas buyuk ve evli. Torunlari bile var. Cogu bayan cevremde bana icten ice kiziyor. Etik bulmuyorlar. Ancak bilmiyorlar ki sacma dusuncelerin araya girmedigi en guzel iliski turu bu. Hem adam olgun ne istedigini biliyor hem de acaba ne zaman teklif edecek tarzi sacmaliklara girilmiyor. Hayatimi yasiyorum ben. O insanlar da oyle yapmislar. Sefalari olsun.

25 ocak 2022 00:05

6. Kendi cocugu yasindaki kadinlarla beraber olan erkekleri agir sorunlu buluyorum. Kadinlari biraz daha anlayabiliyorum, baba sorunlari olabilir, guclu gordugu icin etkilenebilir, bir cikari olabilir vs.. ama çocuğum yasinda biri bana yaklassa hic olur mu oyle sey yavrum derim ben. O erkekler bunu demiyor, hepsi de agir problemli tipler.

25 ocak 2022 00:25