feyza altun şimdi de özlemlinaözü radarına almış?

çok değişik bilgiler var gördünüz mü? soyisimlerinin aslında özsefil olabileceği, cerrahpaşa mezunları arasında ismi olmadığı, özlemin üniden atılmış olma durumu falan yazıyor. ne düşünüyorsunuz? hiç bilgisi olan var mı? yakından tanıyan, duyan, bilen vs?

1. Dilan olayından sonra tanıdım, daha önce hiç görmemiştim. Muhtemelen birkaç yerdeki dilan yorumum rahatsiz etmiş olmalı ki hesabını göremiyorum, engellenmisim. Umarım sıra bunlardadir, sonra bir başkası, sonra bir başkası.

2 kasım 2023 22:16

2. okuldan atılmamış kadın, yökte yüksek lisans tezi var.

ama soyadları özsefilmiş gerçekten de. şaşırdım ya:d

ben eylül ve kocasına da sıra gelsin istiyorum, gerçi amerikaya attıları kendilerini ama....

2 kasım 2023 22:26

3. Ay bu arada sizce gizli tanık hazal mı? Feyza içeri alınmayanlara bakın demiş

2 kasım 2023 23:27

4. Onlar da gider yakında

2 kasım 2023 23:29

5. evet gizli tanığı ben de merak ettim. hazal geldi benim de aklıma ilk. elti elti aile aile diyorlardı ama kızı resmen danışmada çalıştırıyordu dilan, içten içe birbirlerini sevmiyorlar gibi geliyordu bana hep. şule de gözaltında değilmiş bu arada, asıl kara kutu o deniyor, onun olma ihtimali de var. bir de dilanın yanında çalışan 3 5 tip var ebru, kader vs. onlar da olabilir tabi.

3 kasım 2023 00:20

6. ama nasil da unutturdu kendi bklarını feyza. ses kayitlarini haberleri sildirdi simdi de dilan olaylariyla kahramn oldu valla korkulur bundan

3 kasım 2023 00:30

7. a6 süslü, hiçbir zaman aman aman takip etmedim feyzayı, ne olayları vardı?

3 kasım 2023 00:40