flörtüm sevgili yapmış ne yapmalıyım?

1 aydır flörtleştiğim çocuk bir anda benimle konuşmayı kesip sevgili yaptı. instagramda sürekli kızla fotoğraf falan paylaşıyor sinirlerim bozuluyor artık. bir gün öncesinde bana iltifatlar yağdırıp bir gün sonrasında sevgili yaptı resmen. instagramdan silsem üzülüp ya da sinirlenip silmişim gibi mi olur kızlar ne yapmalıyım?

1. üzgünüm ama bu karakterde birini incitemezsiniz böyle :d

17 aralık 2019 15:06

2. flörtleri bu kadar umursamamayı öğrenmekle başlayabilirsiniz

17 aralık 2019 15:13

3. flörtleştiğinizi sanmışsınız bence. bazı erkekler yakın görür iltifat eder bu size aşık olduğu veya kur yaptığı anlamına gelmez. şu an başka sevgilisi varsa zaten sizin hiç şansınız olmamış demektir. yanlış anlamışsınız kısaca. silmek ve engellemek sizi küçük düşürür. onu düşünmemeye ve hayatınıza normal devam etmeye çalışın.

17 aralık 2019 15:40

4. ve senin hala onu aynı enayilikte sevmeye devam etmen... anonim3 e sonuna kadar katılıyorum ancak böyle takmamıs imajı verirsiniz. bu arada flörtünüz adına çok üzüldüm ıqsu tek basamaklı belli, bu ıqle hayatta kalmak cok zor

17 aralık 2019 15:42

5. Bekle süslü gün gelir ihanet eden sadakat ister hsjakalfa

17 aralık 2019 15:50

6. Ben olsam silerim en azından bir tepkin olduğunu belli edersin. Gün gelir o sana bakar, bakmadan duramaz o gün de anlamış olur. Öbür türlü duygularınla oynamış ve yanına kar kalmış gibi oluyor

17 aralık 2019 19:29