flörtün eski sevgilisinin çok güzel olması?

başlıkta belirttiğim gibi, kızın güzelliği özgüvenini inanılmaz kırıyor. çok sık iltifat eden bir adam değil o yüzden ondan daha güzel buluyor mu beni bilmiyorum. normalde her flörtümde çok yüksek olur özgüvenim sürekli fotoğraf gönderirim, ama şimdi hiç çekmiyorum bile. benzer durumlarla karşılaşan süslüler varsa yorumlarınızı bekliyorum

1. ee adamın standartlarını karşılamışsın ki bir şeyler oluyor daha ne istiyorsunuz

31 ocak 2019 02:07

2. Süslüler teşekkür ederim, karakteri sıkıntılı bir kızdı evet.

4.anonim birkaç ay için ayrı şehirlerde yaşıyoruz, o yüzden bakışından anlayamadım ne yazık ki :( ama haklısın çok teşekkür ederiim

31 ocak 2019 09:08

3. 7.süslüm çok sağolun mutlu ettiniizz

31 ocak 2019 12:49

4. yahu böyle bir durumda özgüvenin düşmesi o kadar normal, o kadar olağan bir durum ki. dışarıdan kendine çok güvenirmiş, kendinden çok eminmiş gibi görünen insanlar bile zaman zaman kendilerini güvensiz hissedebiliyorlar. sırf eleştirmiş olmak için her şeyi eleştirmeyin.

soru sahibi, eminim siz de çok güzelsiniz. söylemesi kolay ama kafaya fazla takmayın lütfen. buradaki bazı yorumları da dikkate almayın. nasıl hissedeceğinizi kimseye soracak değilsiniz.

31 ocak 2019 20:25

5. Yaa çok teşekkür ederim süslüm beni anlamanız çok mutlu etti beni, gerçekten normalde kendimi çok güzel bulurum ama insan işte. Çok sağolun, kendimi dinlememeyi deneyeceğim sanırım 🙏🏻

1 şubat 2019 01:20

6. o kızdan flörtünüz olan kişi ayrılmışsa çok dert etmeyin süslüm, takmayın yani kızın güzelligine bilmem nesine. ama tecrübe olarak görmüş biri olarak söylüyorum ki, flörtünüzden zamanında o kız ayrılmışsa, illa ki erkeğin aklı eski sevgilisinde kalabiliyor. yeni flörtlerinde eski sevgilisini arayabiliyor. ki bunu çoğu erkekten de duydum ben, illa ki karşımızdaki yeni birisinde eski sevgililerimizden parçalar arıyoruz şeklinde yorumlar duydum. bence flörtünüze kendimi begendiricem diye de şeyapmayın, sevecekse öyle sevsin.

1 şubat 2019 03:50