fuckbuddynizle fuckbuddy olduğunuzu nasıl anladınız?

sevgililerim oldu fakat daha önce hiç fuckbuddym olmamıştı galiba yanlışlıkla bi tane edindim haahhsha kızlar şöyle ki bi çocuk vardı fiziksel olarak beğeniyorum o da beni muhtemelen ki sürekli görüşmek için ısrar ediyodu görüştük her hafta buluşuyoruz ona gidiyorum o bana geliyo ve sonunda sevişiyoruz ama sonra haftaiçi sürekli bi mesajlaşma veya telefon trafiğimiz yok, biz neyiz modunda da değilim ama galiba fuckbuddy gibi bişeyiz? bunun devamı gelir mi böyle kesilir gider mi bende önümü görmek istiyorum sevgili olucaksak olalım fuckbuddy olucaksak olalım ama bi netlik olsun istiyorum bu açık açık konuşulur mu?

1. Şimdiye kadar 3 kere görüştük 3ünde de birlikte olduk, çok iyiydi açıkçası devamı gelsin istiyorum ama bunu açık açık sormalı mıyım söylemeli miyim bilmiyorum

5 ekim 2020 21:03

2. Yaşadığımız şeyin adı ne diye sorabilirsin.

Neden çekiniyorsunuz kızlar allah aşkına ya. Salın valla.

Eğer seviyorsan çocuğu ok fb olalım dedikten sonra sadece seks için buluşuyoruz hoşlanmıyo falan diye düşünceler olmasın. İyice düşün soruyu sorduktan sonra ne yapmak istediğini.

5 ekim 2020 21:06

3. Şundan da çekiniyorum süslü çocuğun sevgili olmak gibi bi niyeti yok bence ben kalkıp bu yaşadığımız ne diye sorduğumda acaba bu kız benden bi beklenti içinde mi ben yavaştan kaçıyım der mi sjhaahjsdk cahilim bu konularda hor görmeyin garibi :(

5 ekim 2020 21:11

4. Görüşmediğiniz zamanlarda sevgili gibi mesajlaşma konuşma vs. yok. Sevgili olmaya niyetinin olmadığını biliyorsun, sana hissettirmis demek ki bir şekilde. Seks yapıyorsunuz. Acaba nesiniz ya? Sor bence ne olabilir ki acaba bunun adı? Sormak lazım asgdkx

5 ekim 2020 21:34

5. Süslü ilişki isteyebilirsiniz. Bu kız ilişki istiyo kaçim diyen adam da gitsin zaten. Tabii eğer ilişki istiyorsanız. Sorun bizim yaşadığımız şeyin adı ne biz şimdi bir ilişkide miyiz yoksa fb miyiz diye. Sormaktan çekinmeyin giden erkenden gitsin vaktiniz boşa gitmez.

Ama ben siz sevgili olmak istiyorsunuz gibi geldi. Adam da fb olalım böyle iyi kafasında gibi. Öyle bile olsa sorun boşuna acaba beni sever mi sevgili olur muyuz diye kendinizi yiyip bitirmeden önünüze bakarsınız.

5 ekim 2020 21:37

6. Nasıl normalleştirdiniz ama bu iğrençliklerinizi

5 ekim 2020 21:48

7. az önce aynı buna benzer soru sordum süslü :) senin yorumlar da işime yaradı hahah. Ben sorucam. Ama sizinki belli bence de. Benimki asıl meçhul çünkü beraber bi yerde yatılı kalma yemi atmıştım kabul etmemişti yarına kısmetmiş bakalım görücez. Ben de şeyden korkuyorum benim onu fb gördüğümü düşünmesinden ondan sorucam. Çünkü yatılı kalalım diyen bendim sjsjxk

5 ekim 2020 21:51

8. asdfg süslü bana aşkım dedi diye sevgili olduk sanmıştım arkadaşlarıma falan anlattım hep. böyle buluştuk bi kaç kere ben sevgiliyiz ama cool takılıyoruz sanıyorum. sonra baktım pek sevgiliye benzemiyoruz ben yazmazsam yazmıyo kendimi zorla davet ettiriyom resmen, o zaman anladım öylesine aşkım demiş ben de gelin güvey olmuşum. bunu anlayınca b soğuk yaptım çağırdı gitmedim falan sonra neden gelmiyosun gelsene demeye başladı yine gitmedim. ama mallık bende yani bu kadar basiret tutulması olmaz :d

5 ekim 2020 23:23

9. Canım fakbadim de yüzü bozulursa sevgili değilse fakbadidir.

7 ekim 2020 02:50

10. süslü yaşlar kaç, bu da etkili gibi.

7 ekim 2020 02:56