göbek piercingi ve kilo sorunu?

selam kızlar 158 boy 57 kiloyum bel şeklim ince ama bu ara vücudumda sarkma oldu karın ve bel bölgem kalınlaştı. canım inanılmaz derece göbek piercingi istiyor ama ince bir karın bölgesi yokken nasıl durur bilemedim sizin düşünceleriniz nedir?

1. Öyle tabi kime ne ama seksi dursun isterim daha çok eğer öyle durmazsa kararımı tekrar düşünecektim o yüzden fikir almak istedimm

24 kasım 2022 12:12

2. Göbekli ve piercingli birinden yorum almak iyi oldu ama deldiririm sanırım.... bakımına ne diyorsunuz süslü çok zahmetli mi. O da korkuttu biraz

24 kasım 2022 12:13

3. A3 sürekli birileri görmek zorunda değil süslü ben seksi hissetmek istiyorum. Bir de cinsel hayat diye bir şey var.

Diğer cevap verenler de teşekkür ederim evet dümdüz karın olayını kompleks yapmayacağım biraz daha araştırıp deldireceğim

24 kasım 2022 12:23

4. Cinsel hayat cevabını kışın kazak giyiyoruz her yerimiz kapalı diyen anonime söylemiştim süslü.

Bence de alaturka ya bi de ayva göbek of. Spor yapmaya da niyetim yok boğazımı tutmaya da, isyan yemeye hakkım da yok...

Nipple piercingte de gözüm var uzun süredir ama ona hazır değilim dnsndm

24 kasım 2022 15:31

5. 1.63 boy 63 kilo. Taa 52 kiloyken yaptırmıştım. Hala güzel duruyor. Genel tarzınızla alakalı bence nasıl durduğu. Alaturka durmuyor bende gerçi öyle de durabilirdi alaturka görüntüyü de severim o nedenle sorun yok benim açımdan. Kilo da alınır verilir. Kilo verir, kas yaparsın olur biter.

24 kasım 2022 15:40