gökçe gösterişli hesabı , yeme bozukluğu?

kızlar bu hesaba yeni denk geldim. kendisi görüyorsa kusura bakmasın hoş,esprili bir kadın ama içerikleri yeme bozukluğu diye bağırmıyor mu sizce?  diyet yapan spor yapan çok hesap var da hani bir süreci paylaşıyorlar ve sağlıklı besleniyorlar çoğunlukla. bu kadın hafta içi 700 kalori haftasonu 3000 kalori beslenip duruyor. (rakam örnektir) sürekli alıp sürekli verince metabolizma bozulmaz mı ? çok az yiyor diyette çünkü

1. Süslü o saxenda ile zayıfladı zaten daha öncesinde de tüp mide ameliyatı olmuşluğu var. Ama cidden fazla kilolu insanların kilo vermesinin tek yolu yememek o yüzden anlayabiliyorum. Bir de insan fazla kilolu olunca kiloluyken sağlıklı mıydım ki zayıflarken sağlıklı olayım mantığı oluyor. O yüzden istediği kiloya düşünce dengeli beslenmeye başlar diye düşünüyorum.

27 ekim 2024 21:18

2. Süslüler şuan mesela boyuna göre normal duruyor. Ama 1 haftadır şu kadar verebildim diyor haftasonu 2-3 kilo birden alıyor. Sonra bugün bişey yemeden spora gideceğim vs. Yani çok aşırı dengesiz değil mi ? Genç kızlar da izliyor zararlı olduğunu düşünüyorum.

Ya da metabolizma mı zayıf tek bir kaçamakla o kadar alınıyor? Bu sıra beslenmeme dikkat ediyorum ve hep öyle videolar izlediğim için karşıma çıkınca merak ettim yani işin doğrusu ne ?

28 ekim 2024 00:32

3. Boyu 170 süslü

28 ekim 2024 01:15

4. Anonim 2 sevgilisine de sinir oldum tamam ona göre beslenmek zorunda değil ama onunla değilken yiyebilir bazı şeyleri de . Destek oluyormuş gerçi ama bu şekilde kadın kafayı yer hani tam ulaşacakken birden uzaklaşıyor ideal kilo.

Açıklaman için de teşekkür ederim. Şimdi oturdu kafamda.

28 ekim 2024 03:22

5. yeme bozuklugu oyle olmaz

28 ekim 2024 09:26

6. kadın naşşak geçerek paylaşım yapıyor koca kadın nasıl böyle şeyler diyo diyorsunuz.

Tarzı bu yani yeme bozukluğu var yok bilemem uzmanı değilim herkes gibi. kendi vücudunu iyi tanıyan kendisi. Kötü örneeek diye çığırmanın anlamı yok.

29 ekim 2024 13:35