gözüme aseton bastırdım yardım edin?

kızlar yatmadan önce makyajımı sileyim diye kafa dağınıklığından ve günlerce uykusuz kalmaktan makyaj temizleyicisi yerine pamuğa aseton döktüm ve gözümü sildim. farkedince hemen suyla yıkadım ama çok korkuyorum. gözüm çok tuhaf böyle kuruluk var gibi. ne yapayım gece gece bu çıktı başıma ya.

1. süslü aseton benim de gözümle temas etmişti acile gidip durumu izah ettiğimde serum fizyolojik ile yıkamışlardı gözümü. acile gitmek yerine evde gözünü nazikçe yıkayıp nemlendirebilirsin. geçmiş olsun.

28 şubat 2019 01:25

2. Normal görüyorum ama hani gözünüze çok bastırıp sonra çektiğinizde bir his olur ya. Öyle bir his var gözümde

28 şubat 2019 01:35

3. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim kızlar

28 şubat 2019 01:39

4. Şanslıyız ki ojelerimizi saf asetonla silmiyoruz :)) sadece tahriş olmuştur süslüm bephantol benzeri bir şeyler sürün

28 şubat 2019 01:42

5. Göz içine varsa suni gözyaşı damlatabilirsin. Rahatlatır bir nebze. Geçmiş olsun.

28 şubat 2019 01:51

6. Arkadaşımın elinde aseton patlamisti ve gözüne gelmisti %90 kor oldu. Daha sonra baya bi uzun süre tedaviler görüp iyilesti bence ihmale gelmez.

28 şubat 2019 02:53

7. Anonim 6 arkadaşınızin elinde nasıl patladı aseton, bomba mı yapıyordu: ss

28 şubat 2019 21:15

8. Ananonim 8 hayir yaz gunuydu ve aseton torbada fazla sallanmis eline alip acmaya calistiginda patladi sizlerde dikkatli olun

28 şubat 2019 21:16

9. bunu ben de birden fazla kere yaptım. bol suyla yıkayın geçmiş olsun

28 şubat 2019 22:37

10. kızlar çok tatlısınız ya çok sağolun tekrardan. şu an için gözümde bir sıkıntı yok. aseton ve makyaj çıkarıcısının yerlerini değiştirdim. :)

28 şubat 2019 22:44