gözün dış köşesindeki kıvrılmayan kirpikler?

herkese iyi geceler oncelikle :) maskara surmeden once kirpiklerimi kivirmama ragmen gozumun en disindaki kirpikler kivrilmiyor bir turlu. yani gozumun ortasindaki kirpikler kivriliyor ama en distakiler ozellikle maskara surdukten sonra daha da duz oluyorlar. bu da gozlerimi asagi cekiyor resmen :( ayni sorunu yasayanlar varsa nasil bir cozum buldular veya en distaki kirpiklere maskarayi nasil suruyorsunuz ogrenmek isterim. simdiden tesekkurler herkese :)

1. Süslü acını paylaşıyorum. Kirpik lifting yaptırdım yine kıvrılmadı oralar. O kirpikler yeminli bence. Bu irade bende olsa şu an uzayda piknik yapıyorduk.

24 eylül 2019 23:31

2. benim de göz pınarlarıma yakın olan kirpikler asla kıvrılmıyor... bir arkadaşım maskara bazı kullanıyordu süslü, yarın alacağım güncellerim işe yarıyor/yaramıyor diye

24 eylül 2019 23:31

3. maskarayı dik bir şekilde tutup en köşedeki kirpiklere o şekilde sürün.

24 eylül 2019 23:33

4. Anonim 1 kirpik liftingi de mi ise yaramadi? Su an daha da efkarlandim :( cozum bulan birisi cikar da bizleri sevindirir ins...

24 eylül 2019 23:35

5. Anonim 2cigim ben maskara bazini denedim. Distaki kirpikler yine kivrilmadi, yine kivrilmadi :(

24 eylül 2019 23:36

6. (yazar: @sflover) aa olabilir. Ben hep yatay bir sekilde suruyorum distakilere de. Belki de ondandir. Yarin oyle deneyeyim. Cok tesekkur ederim :)

24 eylül 2019 23:39

7. Maskara bazı da tutup sürmeyi de denedim arkadaşlar. Kirpik kıvırıcıyı minik olanlardan aldım gözümü çektirip yaptım yine tam kıvrılmadı onlar yeminli. Olmuyor. Kirpik lifting yaptırırken kapan hanıma özellikle dedim kirpikler kıvrılmıyor onlar üzerine yoğunlaşın lütfen diye. “Yaptım çok güzel olcak” galan dedi bi temizledi yine düzler dışa doğru dönük ve belirginler. Gizlemeni tek yolu da söz dinleyen kirpiklere rimeli dışa doğru sürerek üzerlerini kapatmak. Ben bir arkadaş kestim onları uzarken düzgün uzadı dedi ama ne kadar doğru bilemiyorum.

24 eylül 2019 23:44

8. Suslu kirpik kivirici biraz ise yariyor. Kiviriciya distakini aldigina emin ol iyice beklet en iyi oyle kivrilir. Ustune maskara surersin

24 eylül 2019 23:44

9. kizlar kabullenemiyorum onlari ben ya :d cozum bulana kadar debelenicem galiba. Anonim1cigim benim de bir arkadasim en distaki duz kipriklerden 1-2 tanesini cimbizla aldigini soylemisti. Valla ben korkumdan oyle bisey yapmadim da en duz olani kestim. Yine ayni duzlukte uzadi. Bir sey degismedi yani :( maskara fircasini dik tutup surmeyi deneyecegim yarin insallah ise yarar bakalim...

24 eylül 2019 23:52

10. Anonim5 onu da deneyeyim suslum tesekkur ederim :)

24 eylül 2019 23:54