göz kapağı estetiğini ve burun ameliyatını aynı anda olacağım daha önce deneyimi olan var mı?

yaklaşık 2 hafta sonra olacağım, ameliyat günüm ayarlandı. doktorum "bir şey olmaz ikisi aynı anda iyileşir daha iyi olur" dedi fakat yüzüm çok şişerse gözlerimde ki dikişlere bir şey olur mu? daha önce kendisi ya da bir yakını olan varsa kendi sürecini anlatabilirse çok sevinirim. çok gergin hissediyorum, tecrübelerinizi duymak çok iyi olur. okuyan herkese çok teşekkür ederim ♥️

1. burun estetiğinde benim yüzüm inanılmaz şiş ve mordu. kendim için düşünürsem gözlerimin o şiş ve dikişli hali nasıl olurdu. ya sanırım cesaret edemezdim. ama doktorunuz sorun yok dediyse yoktur.

23 kasım 2021 22:15

2. ay saçmala aşırı zor. ben çenem kırıldığında burnumu da yaptırayım mı demiştim asla olmaz denmişti. sadece burun ameliyatı bile zor bir süreç süslü

23 kasım 2021 22:22

3. Süslü açıkçası doktoruma güveniyorum, estetiğin yanısıra mikrocerrahi konusunda da çok iyi. Bende zor olacağını düşünüyorum ama ileride fiyatlar daha da artar diye korkuyorum. Hem işten izin almak zor, kışa gelmişken soğuk havada olmak daha iyi olmaz mı? Bilmiyorum, son ana kadar ikisini aynı anda olmaya kararlı kalır mıyım emin değilim

23 kasım 2021 22:34

4. maliyet ne tuttu süslü benim olmam gereken ameliyatlar tam da ve lokasyon neresi

23 kasım 2021 23:50

5. Nazar is loading. Bu estetikleri yaptirmak icin can atan kem goz dolu burasi, bu saatten sonra yaptirsan da guzel olur mu bilmem ss akfnzmdzns

24 kasım 2021 04:04

6. doktorumun sayfasında görmüştüm ikisini aynı anda yaptıranları. Yapanlar var yani doktorun onayladıysa ona güven.

24 kasım 2021 08:07

7. burun estetiğim tek başına çok zordu, iki estetik birden aynı anda düşünemiyorum. ama benim burnum bayağı sorunlu bir burundu, çok işlem yapılması gerekiyordu. yine de her türlü anestezi alacaksınız, yüzünüz şişecek vs. bence iyice düşünün.

24 kasım 2021 12:03

8. Yukarıda denmiş zaten lokal anestezi yapılıyor diye, ondan o kadar korkuyorum ki inanın aslında bu bile tek başına bir sebep, evet zor bir süreç ama içimde şüphe kalmasın diye başka bir doktorla daha konuşacağım büyük ihtimalle.

Nazar değmesin nolur vallahi isteyen herkese diliyorum 🌸

24 kasım 2021 15:37