gözde erdem (goozdeyle) de bir tuhaflık hissediyorum sizce de var mı?

çok enteresan bir aldın yaptıkları sakil duruyor, kocasıyla ilişkisi çok yapay duruyor ama bir yandan da kendime kızıyorum çünkü elle tutulur hiç bir şeyi yok kadının güzel bir hayatı var, iletişimi iyi zarif vs vs ama sanki gerçekte bambaşka biriymiş gibi bir yapaylık içerisinde bütün gösterdikleri. siz ne düşünüyorsunuz?

1. durusu bakisi konusmasi yuruyusu pozlari her seyi "kalip kalip" cok soguk bi havasi var insan gibi degil sanki. ve her seyi dis gorunus odakli oldugu icin muhtemelen bag kuramiyorsun sana hitap etmiyor. kocasi da kendisi gibi iyi bulmuslar birbirlerini. sonsuz bir rol yapma dongusunde gibiler ama belki de online persona yaratmislardir boyle degillerdir bilemeyiz. tiplerinin alakasi yok ama vibe olarak biraz nara smith-lucky blue ciftinin yapayligi var bunlarda robotik bi hava cjdjf ben de rahatsiz oluyordum tiktokta engelledim kadini

3 kasım 2024 13:56

2. Ay bir de çok demode duruyor ya makyajı giyimi her şeyi sanki 90 lar gibi asla modern ve güncel durmuyor mesela geçen de bir tayt takım giymişti kadın sanki spora değil baloya gider gibi saç makyaj yapmıştı a1 çok haklısınız her şeyi kalıp kalıp kocasının sevgi gösterileri bile şov gibi bana sanki iki kelime kitap okumadan entelektüel takılan insan vibe veriyorlar halbuki kadın öğretmenmiş çok tuhaf gerçekten

3 kasım 2024 14:03

3. (link: https://www.instagram.com/p/CH2sbtSs0zI/?igsh=MXBmOXllczFremsybA== Bu nedir ya)

3 kasım 2024 14:55

4. Ay kocası tam da para için yandaş takılacak bir adam. O tripler o duruş bakışlar tam kısa pantolon nargileci tipi. Bir şeyleri teni gördükleri o kadar belli ki Beymen kazak tayt üzerine chanel çanta takan kadın ya zevk sıfır

3 kasım 2024 18:11

5. Aynı şeyleri hissediyorum ben de sizin gibi. Bir sonradan görme durumu var gibi. Bi yandan bakıyosun kadın çok zarif duruyor. Ama çok robotik. Sadece iyi yorumlar geliyor. Sürekli mükemmel görünme çabası falan of çok sahte. Kendilerini olduklarından farklı bir imajda gösterirken o imaja parasal olarak ulaşıyorlar yalnız. Bu influencerlıkta gerçekten iyi para var sanırım.

4 kasım 2024 10:29

6. adana'da yaşıyorum da bu kişi hakkında çok dedikodu duyuyorum eski eşiyle  vb. ile ilgili.ne kadarı doğru bilemem.

4 kasım 2024 13:13

7. aslında bu soruyu açtıktan sonra biraz araştırdım da gerçekten eski evliliği ile ilgili tuhaf iddialar duydum.

eğer gerçekse olanlar hislerimiz çok yerindeymiş.

4 kasım 2024 13:19

8. @7 ve soru sahibi açıklasanız mı acaba merak ettim

4 kasım 2024 13:41

9. Ya ben araştırdım hiçbir iey bulamadım. Bilenler mesaj atıp söylesin nolur çatlarım yoksa ahahsmddkdk

15 kasım 2024 23:28

10. İnstagramda omeraydınlive bu kadının her şeyini açıklamış merak eden baksın