güney kore'ye giden var mı süslüler?

arkadaşlarla gitmek istiyoruz. acaba kaç gün kalınmalı. seul kaç günde gezilir sizce? tabii ki bir şehirde 100 günde kalınır ama bizim iş sebebiyle çok iznimiz yok maalesef. zaten ramazan bayramında düşünüyoruz. var mı önerileriniz?

1. sadece seulü gezecekseniz 1 hafta yeterli, gittikten sonra anlarsınız tarihi yerleri hemen hemen aynı. o yüzden çok ilginizi çekmediği sürece oralarda zaman kaybetmeseniz de olur. popüler yerler dışında suwon'daki hwasong kalesi ve çevresindeki gölü tavsiye ederim.

5 eylül 2023 22:42

2. Süslüm çok sağol aslında Busan'a falan da gitmek istiyoruz yaa :(

10 gün ayırabiliriz gibi toplam hepsine sanki.

5 eylül 2023 23:08

3. Süslüm ekstra tavsiyen var mı?

Bunu ye buraya git şöyle yap.

5 eylül 2023 23:09

4. Bir hafta bana fazla gelmişti

5 eylül 2023 23:18

5. ben orada 4 ay değişim öğrencisi olarak kalmıştım o yüzden az çok biliyorum. busana gitmenizi tavsiye ederim cidden birleşmiş milletler anıt mezarlığı var, manzarası çok daha güzel. ben seulden daha çok beğenmiştim sadece iki gün kalmış olmama rağmen. seulde de nasıl bir gezme rutininiz olacak bilmiyorum ama elit kafeleri seviyorsanız en meşhuru 청수당'dır değişik tatlıları ve kahveleri var. popüler yerleri zaten biliyorsunuzdur söylememe gerek yok. pek söylenmez ama kyunghee üniversitesini gezmeye gidebilirsiniz orada öğrenci olmayanlar da üniversitelere girebiliyor oranın kampüsü gerçekten güzek özellikle baharda kiraz çiçekleri açınca. han nehrine kesin gidin, ama çok fazla mekan var upuzun olduğu için. biz en çok 여의나루 tarafına giderdik ama manzarasını en çok beğendiğim yer 노들섬'du. ramazan bayramı ne zamana denk geliyor hiç bilmiyorum ama okullar açıksa bedava festivaller konserler çok düzenleniyor üniversitelerde umarım denk gelirsiniz instagram taglerden falan aratırsanız çıkıyor planlamaları. bulursanız kesin gidin. bunun dışında kto'nun instagram sayfasına bakabilirsin her dönem değişim öğrencileri içerik üretiyor orada, farklı farklı yerleri geziyoruz fikir alabilirsin. şimdiden iyi gezmelerr

5 eylül 2023 23:30

6. Anonim 3 aa öyle mi ne yapmalı sizce görmeli dediğiniz yer var mı?

5 eylül 2023 23:35

7. Anonim 1 çok güzel teşekkür ederim.

Bayram nisan ikinci haftası.

5 eylül 2023 23:35

8. Busan'a 2 gün yeter mi sizce peki?

5 eylül 2023 23:37

9. ben gitsem seul dışında en çok busan ve jeju adası'nı görmek isterdim

5 eylül 2023 23:55

10. Anonim 4 ben de jeju istiyorum aslında ama orası için maddiyatta ayrı yorar zamanımızda çok yok ya.

Umarım bir daha gidebiliriz.

Ben japonyayı da istiyordum ama japonya daha pahallı geldi koreye göre bana. O yüzden kore diye düşündük hepimiz.

Aslında Japonyada da aşırı gezilecek yer var ya. Baya merak ediyorum orayı da.

5 eylül 2023 23:59