güvenlik soruşturmasında otel kaydına bakılıyor mu cidden özellikle hakimlik savcılık için?

aramızda hakim ya da savcı süslüler varsa bilgilendirebilir mi?

1. Böyle bir şey olduğunu hiç sanmıyorum. Güvenlik soruşturmasından geçemediğinizde zaten size sebebi söylenmiyor ki. Buna yoruluyor anladığım kadarıyla ama bu şekilde atanan bir sürü kişi var.

30 eylül 2018 22:50

2. Hayır sebebi işin mahkemeye başvurmak gerekiyor o da uzun iş olduğu için çok çok nadir başvuran. Kimse sebebi öğrenmekle uğraşmıyor yani otel diyor geçiyor örneğin

30 eylül 2018 23:00

3. Burada görmüştüm. Birisi müsteşardı sanki atanmıştır, eşi de benzer bir şeydi yüksek rütbelilerdi yani. Hatta çevresinden örnek vermişti hukukçulardan vs atanmışlar hepsi.

30 eylül 2018 23:52

4. ben de sınava hazırlanıyorum ve bakılıyor diyorlar...

30 eylül 2018 23:54

5. Bakılıyor. Sevgilim hakimlik sınavına girecek Aralık’ta maalesef hiçbir otelde beraber kayıt yaptıramıyoruz. Hatta yaptıramadığımız için beraber kalmıyoruz. Kafanızda böyle bir plan varsa kayıtlara çok dikkat edin süslücüm.

1 ekim 2018 03:13

6. 10. Anonim çok kesin konuşmuşsunuz, dayanağınız nedir?

1 ekim 2018 11:08

7. Arkadaşım sevgilisiyle otelde kaldı. Şu an biri hakim biri devlet memuru.

1 ekim 2018 11:23

8. Ben 10. Anonim. Sevgilimin çok yakın arkadaşı babası hakim olmasına rağmen elendi. Araştırdıklarında sebebinin eşiyle nikah kıyılmadan önce çıktıkları tatilde soyisimlerinin tutmaması olduğunu öğrendiler.

1 ekim 2018 14:16

9. Erkekti.

1 ekim 2018 17:08

10. Şimdi ayrıntılı bir yazı yazacağım. Devlet memurluğu için -Hakim, savcı, müfettiş, uzman, memur- farketmeksizin güvenlik soruşturması yapılır ve bunun amacı memurluğa girişe engel herhangi bir durumu olup olmadığını araştırmaktır amaç. Devlet memuru olmaya engel suçlar:

Kasten İşlenen Bir Suçtan Dolayı Bir Yıl veya Daha Fazla Süreyle Hapis Cezası Almak

Devletin Güvenliğine Karşı Suçlardan Herhangi Birini İşlemek

Türkiye Cumhuriyeti Hükûmetine Karşı Silâhlı İsyan

Silâhlı Örgüt

Silâh Sağlama

Suç İçin Anlaşma

zimmet, irtikap, hırsızlık, dolandırıcılık, rüşvet, sahtecilik, güveni kötüye kullanma vs. gibi suçlar.

Şimdi bunlardan biri olmadan kişiyi otel kaydına göre, hangi kanun maddesine göre atamamışlar? Kişi resmi kanallardan bunu öğrendikten sonra nasıl görev iadesi için dava açmamış? Dava açsa %100 kazanır çünkü. Otelde sevgilisiyle kaldı diye elendiğini söyleyen kişiler ya hiç kazanamayan kişiler ya da kişilere söyleyemediği sebeplerden ötürü güvenlik soruşturmasını geçemeyip, yalan söyleyen kişiler.

Kuzenimle aynı odada kalsam ne olacak mesela? Annemle babam boşandığı için erkek kardeşimle soyisimleri farklı, eee o da mı elenecek yani? Saçma sapan konuşan, elinde delil olmayan kişilere kulak asmayın. Gerçekten bu puandır, atanmadır konularında insanların %95'i yalan ya da eksik konuşuyor. İçiniz rahat olsun.

1 ekim 2018 17:08