güzel olmamak beni eziyorsa ?

ve en yakın arkadaşım hayatta her şeyin güzellik olmadığını söyleyip beni sorunlu olmakla suçluyor. hiçbir yerde hiçbir zaman begenilmedim ve güzellerin nasıl beğenildiğini en azından bir şans verildiğini görüyorum. kendimin sorunlu olmadığını güzel olan ve girdiği her ortamda telefon numarası istenen, bir yerlere çağrılan birine nasıl anlatabilirim?

1. beni kıskanç olmakla da suçladı ayrıca.

24 temmuz 2020 02:36

2. Süslü neden böyle düşündünüz güzel olmak her ortamda numaranın istenmesi falan değildir ki. Kendini başkalarıyla arkadaşınla falan kıyaslama mutsuz olursun sürekli. Kendinle barışık olmaya çalış. Ben de güzel olduğumu düşünüyorum ama hiç girdiğim ortamda vs numaramın istendiği olmamıştır o biraz karakterle ne kadar dışa dönük olduğunla alakalı bence

24 temmuz 2020 02:40

3. onu kıskandığımı düşünüyor, nasıl böyle bir şey düşünebilir ben de bilmiyorum.

24 temmuz 2020 02:40

4. bloodykotex cidden çirkinim ve gerçekten benden hoşlanan biri yok.

24 temmuz 2020 02:41

5. anonim 3 numara falan neyse de herkes güzellerle konuşmaya çalışıyor hep bir yerlere cagriliyorlar, birine gel bir kahve içelim dese kesinlikle reddedilmez.

24 temmuz 2020 02:44

6. Girdiği ortamda numara istenilmekle ya da çok beğenilmekle insan mutlu olmaz ki. Mutluluk biri tarafından beğenilmekle olan bir şey değil. Ben de güzel birisiyim bunu farkındayım ama hiç mutlu değilim. Çünkü stabil ilişkiler kuramıyorum mesela psikolojik bir çok sorunum da var ayrıca beni çok zorlayan. Yani güzel olmak hayatta size bir şeyler garantileyen, sorunlarınıza bir çıkış kapısı sağlayan bir şey değil. Sadece ufak bir şans ama hayatınızın geri kalanını sizin özgüveniniz, kendinize saygınız belirliyor inanın. Bunlar bende 0 olduğu için hayatımı devam ettiremiyorum. Hatta birçok insanın kolaylıkla yaptığı ve yaparken mutlu hissettiği şeyler beni mutlu etmiyor. Belki bakış açınıza yardımcı olabilir, kafanızda bir fikir oluşturabilirsiniz diye anlatıyorum bunları. Olanlar sizin bakış açınızdan çok daha farklı. Siyah ya da beyaz diye düşünmeyin, daha geniş bir perspektiften bakmaya çalışın.

24 temmuz 2020 02:47

7. hoşlandığım biri vardı beni hep görmezden geldi biraz güzel olsaydım en azından dinlerdi.

24 temmuz 2020 02:47

8. herkes beni beğensin demiyorum ama kimse beni ciddiye almıyor.

24 temmuz 2020 02:48

9. Ya dinleseydi ama yinede mutlu olamasaydın süslü? Her insanın bizi beğenmesi ve sevmesi gerekmiyor. Bazen akışına bırakıp sizinle uyumlu olan insanı beklemek gerekir. Ben de yalnızım ve hayatımda kimse yok ama bunun yüzünden kendimi kötü hissettirmiyorum.

24 temmuz 2020 02:49

10. Ay net söylicem güzel buluyorum kendimi gayet ama öyle mekanlarda numara isteme olayı falan da olmuyor. Nerelerde görüyorsunuz bunları anlamıyorum ya da semt Bağcılar mı? Gidip numara sormak vs saygısız şeyler bence, bilemiyorum benim fikrim

24 temmuz 2020 02:50