gamze özçelik reşat strikle evlenmiş çok şaşırdım adamı evli sanıyordum?

gamze özçelik in değişimini nasıl buluyorsunuz? ben ne yalan söyleyeyim tuğçe kazaz gibi olur sanmıştım. kadın girdiği yoldan dönmedi.

1. Tuğçe'ninki uyuşturucu kafası ve bunalımı

Gamze'nin hikayesi daha farklı

Tupçe güç popülerlik peşindeydi. Kenan kuzu bağımlı yapıp bıraktı (evlenmek için can atıyordu). Sonra saçmaladı ve giderek şöhretini kaybetti. İş bulamaz oldu. Deniz akkaya vakasına benzer. Durup durup bir yerlere sataşıyor gündeme gelmeye çalışıyor ikisi de.

Gamze ise görünürlükten ve konuşulmaktan bıkıp kaçtı. Kendi kabuğuna çekildi.

24 haziran 2024 17:14

2. Adam evliydi zaten iki de çocuğu vardı karısına aşık görünüp seranadlar yapıyordu ama ne oldu? buraya geldi parayı buldu ilk iş karısını boşadı artık tek bir sevdası var o da erguvan sevdası. bu evlilik tamamen göstermelik. balayına tanzanyaya gitmeler kurban etlerine sırtını verip foto atmalar sosyal medyada evlendikten sonra hemen soyadını kocasının soyadını yapıp kalbim böbreğim paylaşımları falan göz boyama hep.

24 haziran 2024 17:46

3. kenan doğulu beren saat'in ışığını, parıltısını nasıl söndürdü ise tuğçe'nin de öyle devrelerini yaktı. Hayatına giren kadınları bağımlı hale getirip, kendinden kopmamalarını istiyor, korkunç bir insan. tom cruise'un türkiye versiyonu eminim çok yıllar sonra bir çok olayını duyacağız.

gamze hanım ise yaşadığı travmatik olaydan sonra kendi içinde kendini affedemedi ve daha yüce bir güce sığındı. olan biten tamamen budur.

24 haziran 2024 17:51

4. O travmatik olay ne a3?

24 haziran 2024 18:07

5. Ne seksi, tecavüz kasedi

Bu arada bu İslamcıların, tarikatçılar ın afrika sevdası asla bitmiyor. İngiliz misyoner, sömürgecilik derler ama kendileri aynı yoldan giderler. Afrika'daki temcilciliklere bile dışişleri özenle memur atıyor. Her yaz hocaefendisinin elini öpmeye koşan sınıf arkadaşım dışişlerinde 5-6 senede afrika'ya büyükelçi oldu. Bi ara hocayı geyirtiyorlardı. Devletimizin Uluslararası ceza dairesine ihtiyacı yok diyen Kenan evren'in öğrencileri siyasal islamcılar amsterdam'da bir hukuk ofisine Türkiye cumhuriyeti milyon eurolar dökmüştü, ne oldu o iş?? Olmadı mı?? Hay aksi yine kandırıldık!!

24 haziran 2024 18:44

6. Ben gamzeyi samimi buluyorum umarim öyledir, siyasi görüşüyle vs. ilgilenmiyorum hatta siyaset konuşmuyor sanırım di mi?

Çift olarak da fazla yakisiyolar birbirlerine ya, bi yandan normal tabi Reşat çok yakışıklı gamze çok güzel ama yine de ayrı Bi beğendim ben onlari, gelinliğini de aynı şekilde çok beğendim baştan sona o kadar güzel olmuş ki

24 haziran 2024 23:13

7. Ben adamın evli olduğunu bilmiyordum ama beğendiğim bir adamdı. Gamze zaten şu perisi. Aşırı yakıştırdım, mutlu oldum evlenmekerine. Gamzenin her hareketini çok samimi buluyorum ayrıca.

25 haziran 2024 01:22

8. Ben de çok yakıştırdım. Gamze yeni haliyle resmen parladı. Çok çok güzel bir kadın. Adama da laf yok zaten. Mutlu olsunlar

25 haziran 2024 10:36

9. bu mevzubahis kasette hep gamze'nin adı anılıyor ancak failin adı neden anılmıyor? kadın eylemi tek başına gerçekleştirmiyor ya, çok acımasız insanlar gerçekten bunu ağızlarına sakız etmişler. üstesinden gelmesi zor olmuş olmalı, o kadın hakkında kötü düşünemiyorum o yüzden

25 haziran 2024 12:31

10. Eylemi tek başına gerçekleştirmiyor dediğiniz şey bu arada normal bir ilişki değil. Gamzeye, eski sevgilisi tarafından madde veya alkol veriliyor diye hatırlıyorum ve  bilinçsiz bir durumdayken  tecavüz ediliyor, üstüne ifşalanıyor. Kim k veya Paris Hilton gibi değil yani. Bu bir kadına karşı işlenen bir suçtu zaten ve bu durumda bile insanlar kadınla dalga geçti çok yazık.

25 haziran 2024 14:21