gamze ercel nasil bukadar kilo verdi?

instada eski fotolara baksaniz orda baya kiloluydu. kisa zamanda nasil oyle kilo verdi?

1. Takip valla ben de merak ediyorum.

7 kasım 2021 13:48

2. kısa zamanda değilki süslü kadın ayladır spor yapıyor amabir türlü istikrarlı değildi. yemesine dikkat edip spor yapmıştır vermiştir yani. özel hocayla çalışıyorlardı hatta eşiyle. öyle mucizevi bir surum yok yani ayrıca baya kilolu değildi önceden de. hamilelikten sonra yavaş yavaş verdi kilosunu. önceki haline baya kilolu diyorsanız beden algınız da bir bozukluk var bence kötü niyetle söylemiyorum bunu lütfen kızmayın bana. ytaş çatlasın 6 7 kilo vermiştir sporla birlikte. zaten hamilelik öncesi hanline bakın yine şu anki gibi zayıftı kadın. kendisine spesifik olarak sevgim yoknefretim de yok savunuyorum gibi anlaşılmasın.

7 kasım 2021 14:46

3. Şekeri karbonhidratı kesince gidiyor, çok zor değil

7 kasım 2021 16:18

4. A4 sekeru karbonhidrati kesince bok gidiyo ezberlemissiniz bir sey tekrarlayip duruyosun. Helal olsun kadina, onca gezme, bolluk bereket icinde harika kilo vermis

8 kasım 2021 12:16

5. Ne agresifsiniz ya...Kendi tecrübemi anlatıyorum,  acayip acayip tepki veriyorsunuz

8 kasım 2021 12:47

6. A4 cunku zor degil gibi subjektif bir dayatma yapiyorsun. Gayet de zor ve ben yapmama ragmen kilo vermedim. Yani sen yapabildin boyle usten konusma hakkin yok.

8 kasım 2021 13:16