gece mavisi saç pigment

Merhaba süslüler :) 10 temmuzda saçımı gece mavisine boyattım. İlk boyattığımdakı görüntü şu: https://www.suslusozluk.net/g/mavi-saç/21133 Girdim de şu http://www.suslusozluk.net/n/403794/ (girdimde saçımın ilk boyanırken neyle nasıl boyandığını anlatmıştım. Onun için koydum linkini) İlk boyandığında renk çok hoşuma gitti. Bir hafta içinde renk soluk maviye bürünerek uçlarda yeşillenerek aktı. Ben de kuaföre gitmek yerine manic panic after midnigt rengiyle saçımı kendim tekrar boyadım. Ama ortaya çıkan saç yeşil yansımalı oldu. Renk 2 gün içinde turkuaz gibi bir şeye evrildi. Akmaktan farklı bi şey oldu sanki. Tekrar boyatmadan önce en son koyu yeşil tişörtümle saçım aynı renkti :( ilk boyamada renk sadece solmuş gibiydi ama kendim boyayınca renk değişti. Ama zaten boyamadan hemen sonra da kuafördeki görüntüyü elde edememiştim. Bugün tekrar kuaföre gittim. Boyadı. Anlattım, sordum. O da bu rengi elde etmek kolay değil. Boyayı direkt sürersen bu renk olmaz. Ben burda içine başka şeyler karıştırıyorum. Pigment var falan dedi. Sorum da bu içine karıştırdığı şeyler neler olabilir? Pigment dediği şey nedir? Kısacası bu rengi evde kendim nasıl tutturabilirim?

1. belki oyledir ama ben cok inanmiyorum acikcasi bu gizli boya tariflerine :)

nevacolorin mavi boyasi inanilmaz yogun, benim sacimdan uzun sure akmamisti hatta ben baya aksin diye ugrastim falan. isterseniz deneyein yogun mavi rengini. ama o fotograftakinden daha koyu bir renk sanirim. normal mavi varsa onu da deneyebilirsiniz. zaten nevacolorin tup boyalari cok ucuz, kuafor malzemeleri satan bi yerden -istanbuldaysaniz eminonunde zazahan diye bir yer var- alin ve sacinizin bi kisminda deneyin bence bi sey kaybetmezsiniz. ben 1 yildir kendim boyuyorum sacimi zor bir renk kullanmama ragmen.

buarada kuaforunuzun kullandigi renkte bence biraz gumus de var.

27 temmuz 2016 23:35

2. bana da kesin salliyor gibi geldi, aynen kikisin dedigi gibi. sirinleri mi ezip koymus boyaya napmis?

manic panic'te neden oluyor bilmiyorum ama ozellikle mavilerde bazen renk hiiiiic tutmuyor. kuafor bi arkadasimin sacini biraz acip sonra after midnight'la boyadi, kizila bakan bi kahve gibi oldu nasi olduguna akil sir erdiremedik. (link: http://www.itsnature.org/wp-content/uploads/2010/06/monkey1.jpg maymun kici rengi cikti tam olarak soyle. ) kizin resmini mesaj olarak da aticam. fakat ben aylar once yapilmis bir highlightin uzerine enchanted woodla boyadim, cok guzel aynen resimlerdeki gibi cikti benimki. hic baska bi renk gibi olmadi. akiyor ama o da normal.

ben olsam baska bi markanin mavisini denerdim, ya da manic panic'ten bi baska mavi denerim. kuafore gicik oldum. ay nukleer bomba yapiyo sanki of.

27 temmuz 2016 23:59

3. Bana da inandirici gelmedi ama ilk defa komple boyattim sacimi acaba mi ki dedim yine de. Ben de sinir oldum. Sanki kuafor degil de kimyager :d cok tesekkur ederim (yazar: kikis ) ve (yazar: ece ) sanirim ben de directions deneyecegim bir de. Kuafor directions kullaniyor. Yine bu rengi kendim tutturamazsam tekrar bakarim artik caresine :)

28 temmuz 2016 00:07