gece yürüyüşü mü daha mantıklı yoksa akşamüzeri yürüyüşleri mi?

süslüler ben 1 aydır her gün öğlen yürüyordum normalde ancak artık aşırı sıcak olduğu için beynimin akmasından korkarak gece yürüyüşü yapmaya başladım 3 gündür. sizde gece 21-22 arası bi saatlik yürüyüş mü daha mantıklı yoksa 18-19 arası yürüyüş mü daha mantıklı?  kilo vermek istiyorum ve yürüyüş-diyet-egzersiz olarak destekliyorum ancak yürüyüşü hangi saatlerde yapsam kilo vermeme yardımcı olur kararsız kaldım

1. Sokakta yürümüyorum anonim1 süslücüm. Apartmanımız bi site içinde. Site çevresinde yürüyorum. Apartmanı turluyorum yani. Dışarıdan kilitli kapımız olduğu için site dışından kimse giremiyor. Hatta site içinde küçük bi parkımız var. Çocuklar dönüşümlü olarak parkta oynuyor gibi gibi. Fevri tavrınıza değdi mi :)

19 mayıs 2020 23:19

2. Suslu bence 18-19 daha mantikli. Uyku duzeni ve kalitesi cok onemli yag yakmak icin. Gec saate birakmayin bence sporu

19 mayıs 2020 23:21

3. Süslücüm egzersizlerime sabah aç karnına cardio ile başlıyorum saat 9da. Sonra kahvaltımı yapıp 11 gibi bacak çalışıyorum. normalde sonra da yürüyüşe gidiyodum ama alev almaktan korkuyorum artık :d ben de akşam yemeğinden sonra yürüyeyim, yediklerimi yakmış olurum demiştim ama dediğiniz de çok mantıklı. 2-3 gibi uyuyorum bu arada

19 mayıs 2020 23:26

4. O zaman sizin duzeniniz zaten farkliymis suslum. Oruc mu tutuyorsunuz? Ac karnina yurumek yormayacaksa dedigim saatte yuruyup acken yag yakiminizi hizlandirip uzerine saglikli bir yemek yerseniz sonuc alirsiniz diye dusunuyorum.

19 mayıs 2020 23:29

5. Yok süslücüm oruç tutmuyorum. Geç uyuma nedenim işsizlik :d ciddili işsizim ama. İş aradığım bi süreçteyim ve evde davul gibi oldum artık. Kilo vermek istedim haliyle. Yağ yakımı aç karnına daha hızlı oluyor çok haklısınız. Ben yürüyüş saatimi değiştirdim gitti o zaman süslücüm :) destekleriniz ve düşünceleriniz çok kıymetliydi çokçok teşekkür ediyorum :)

Sağlıkla ve mutlulukla kalın :))

19 mayıs 2020 23:41

6. Rica ederim ne demek <3 issizlik de en kisa surede hallolur umarim iyi geceler

19 mayıs 2020 23:43

7. inşallah süslücüm amin :) hepimizin gönlünden geçenler tez zamanda olsun inşallah :)

20 mayıs 2020 00:44