gecmek bilmeyen vucut sivilceleri?

kan verdigimde sonuclarda bir sey cikmadi o yuzden doktor kontrolunde sivex ve zorante kullandim ama sadece sivilcelerimde cok ufak bir azalma oldu asla kesinlikle gecmiyor. surekli dus alirim, pamuklu haric ic camasiri giymem. sac kremleri ve sampuan zarar vermesin diye kafami onume egip yikiyorum saclarimi dahi. yaz geliyor ve tisort bile giyemiyorum cunku ust kollarimda dahi sivilceler var. o kadar moralim bozuluyor ki size anlatamam. boyle bir derdi olan ve cozum bulanlar bana yardimci olursa cok cok sevinirim. her turlu tavsiyeye acigim

1. roaccutane kullandım yıllar önce yüzümde kalmadı kolumda küçük puturler ve popoda kaldı. ben de soru açmıştım la Roche un vücut peeling Jeli şeyini bir de duş eldiveni aldım hiç umudum yoktu ama iyi geldi bence. hiç değilse duş jeli yerine salisilik asitli bir yüz yıkama Jeline geçip dene bir şey kaybetmezsin gibi

6 nisan 2024 01:05

2. bu arada üst kolda hiç iltihapli büyük büyük sivilce gibi görmedim senin de minik minik kırmızı mi SS, benim popomdakiler büyük iltihapli gibi

6 nisan 2024 01:06

3. Süslü karaciğer ve bağırsak sağlığınızı toparladığınızda sivilceleriniz de azalacak. İnek sütü ve ürünlerini, şekerli şeyleri, baharatlıları ve kafeinli ürünleri 21 gün bırakın. Sebze ağırlıklı beslenin ve bol su tüketin. Farkı net göreceksiniz. Limonlu sirkeli su tüketebilirsiniz sabahları. Bir de bu ara 1 hafta her gece 1 diş sarımsak yuttum sivilcelerim geçti videoları dolanıyor instada ben denemedim ama faydalı olabilir antibiotik etkisinden dolayı.

Kullanılan deterjan beslenme düzeni parfüm duş jeli hepsinin etkisi oluyor malesef. Ben de zoritanin kullanmıştım yıllar önce heryerim kupkuru oldu ama karaciğer enzimlerimi kontrol ederek ilerledi doktor düzenli tahlillerle ve bol suyla..

6 nisan 2024 15:22