gelinlik bakınmaya ne zaman başlanmalı sizce??

haziranda düğünüm olacak. soracak kimsem de yok.

1. Diktirecek misin? Alacak mısın? Ben 4 ay önce başladım bakmaya ama 2. Gün karar verdim ve diktirdim. Karar verememe, emin olamama durumun olur mu? Bir de bazı yerler dikim için şu kadar ay önce gibi şeyler söylüyor.

29 eylül 2025 11:18

2. Ocak ayında başla kuzum. Yeni modeller o zaman gelmiş oluyor eğer hazır alacaksan. Dikim için de rahat rahat gezip bakma zamanın olur. Ben haziran sonjndski düğünüm için şubat ayında dikim siparişini vermiştim. Tabii daha kısa sürede de dikiyorlar ama son dakika aceleye getirmemen senin için daha iyi olur.

Mutluluklar diliyorum.

29 eylül 2025 11:45

3. diktirip diktirmeyeceğimi de bilmiyorum süslüler. nasıl karar veriliyor? ben daha hiç gitmedim denemedim bakmadım. sadece internetten modellere bakındım.

29 eylül 2025 12:04

4. Birkaç yere gidip dene ss, baktın içine sinen bir model yok ya da beğendim birşeyler ama bazı yerlerini değiştirmek istiyorsun o zaman anlicamsın ne istediğini. Bazı yerler olan model üzerinden değişim yapaniliyor, bazıları yapmıyor.

29 eylül 2025 12:09

5. bazı gelinlikçiler gelinliği denetiyor ama o hazır modeli alıp gitmiyorsun. üzerine göre baştan dikiliyor. ordaki gelinlikler tester gibi bişey afjlakfja :D ben ağustos sonunda bakınmaya başladım zaten kafamda model belliydi hemen hallettim 4 provada üzerime göre dikildi bu ctesi almaya gidicem. sadece sana bir öneri düğün tarihini kesinlikle daha önce söyle. atıyorum 10 haziransa sen 25 mayıs de eğer fotoğraf çekimi vs tarzı bir şey düşünüyorsan. yoksa düğünden önceki haftaya kadar sallanıyolar ve bu tarz etkinliklere vaktin kalmıyor

29 eylül 2025 12:16

6. 7 ay kala bakmaya başladım, beklediğimden zor karar verdim ben

29 eylül 2025 15:29

7. ağustos başındaki düğünüm için nisan başı başladım. 1 haftada karar verdim istediğim 2 modelin karışımı olan modeli diktirdim. temmuz başı gibi hazırdı ama anlaştım mağaza ile düğünden 1 hafta önce teslim aldım. eğer güvenmiyorsanız düğün tarihini önce söylemek mantıklı bu arada.benim gelinliğim 120.000 tlydi başta 30.000 kapora verdik kalan ödemeyi de nisandan teslime kadar olan sürede ödeyin dediler öyle olunca da zamana yayılmış oldu iyi oldu.

29 eylül 2025 16:38

8. a5 120.000 tl biraz fazla değil mi:((

29 eylül 2025 16:51

9. bu fiyatlardan başlamıyordur umarım:(

29 eylül 2025 16:59

10. ss bilindik mağazalar böyleydi benim şehrimde. bi de çok fazla işli ve prenses kabarık modeldi. aynı modeli 80/90a yapıyorlardı genelde hatta daha alt segment mağazalarda 40/60 arası bile benzer modeller vardı ama ben o mağazayı tercih ettiğim için böyleydi :( her bütçeye uygun var genelde sadece çok gezmek gerek. ben bursadayım

29 eylül 2025 19:42