gizem üzel in sevgilisi doğu ne iş yapıyor?

yanlış hatırlamıyorsam iç mimarlık okuduğunu söylemişti zamanında. benim anlamadığım bunlar istanbul dan urlaya taşındı. urlada hep kalacağımız kesin değil istanbula geri de dönebiliriz başkayere de gidebiliriz diyor. kız dijital içerik ürettiği için belli bir şehire bağlı kalma zorunluluğu yok ama erkek arkadaşı çalışmıyor mu anlayamadım evet derdimi seveyim gerçekten sdlmclşs.

1. çalışmıyor gizem'e yardım ediyor

18 nisan 2022 13:50

2. Gizem'i ne zaman keşfette görsem aklıma hep bu soru geliyor. Soru cevapta çok eskilerde bir ya da iki bölüm okuduğunu ama birkaç işte çalıştığını söylemişti. Mühendislik ve bir şey daha mezunu ama barmen olarak da çalışmış. Ama hatırladığım kadarıyla online olarak yapabileceği bir işi yoktu. Sürekli de arabada ya da bir yere gittiğinde story atıyor, çocuk da yanında zaten h.içi gidiyorlar çalışması garip olurdu.

Yalnız ne hikmetse bu influencerların sevgilisi ya da eşleri %80 oranında çalışmıyor oluyor asla anlamıyorum. Gizem, thegizemce, Özge Oktar (adamın işe gittiğini bir kere duymadım), deniz karasu'nun eşi de olabilir, Merve Özcan'ın eşi full evde zaten.

18 nisan 2022 14:39

3. Merve özcanın eşi patron çünkü süslü :) daha az gidiyor evet ama gidiyor. Merve özcan ve eşi aileden zenginler

18 nisan 2022 14:41

4. Karı parası yiyor.

18 nisan 2022 15:56

5. Deniz karasunun eşi de bir şirkette üst duzey yonetici tarzi bir şey. Evet işsiz oldugum icin linkedinden girip baktım...

26 mayıs 2022 22:11