gratis farklı mağazadan iade/değişim yapabilir miyim?

dün dalgınlıkla organix şampuan alacağıma saç kremini almışım, evin oradaki bir gratisten almıştım bugün öğle arasında farklı bir semtte avm ye gidip değiştirebilirim ancak. fişim var ürünü kullanmadım değiştirirler mi? eğer şampuan kalmamışsa iade yaparlar mı

1. Taksim şubeden bir fırça almıştım ancak hatalı çıkmıştı, cevahir şubeye gittiğmde aldığım yerden değşim ya da iade yapabilirsiniz dediler, müşteri hizmetlerini de aradım, sonuçta benim hatam olmayan bir durum ancak mümkün olmadığını aldığım mağazadan işlem yapılabildiğini söylediler,

29 ağustos 2018 07:56

2. Fişinizle farklı bi mağazadan değişim yapabilirsiniz süslü. Ben gratiste çalışıyorum, kaç kere yaptık böyle.

29 ağustos 2018 08:17

3. (yazar: Erlichda) ay süslü çok teşekkür ederim avm biraz uzak olduğu için sormak istemiştim çok iyi oldu sağolun ☺️ Bir de indirimli üründü ama şampuanlarda da indirim var sorun yaşamam değil mi indirimli aldığım için

29 ağustos 2018 08:21

4. (yazar: erleichda) kullanıcı adınızı yanlış yazmışım

29 ağustos 2018 08:22

5. Şu an o indirimli fiyatta değilse aynı fiyattan alamazsın süslü farkı ödersin. Ogx indirimi bitti sanki ya ben mi yanlış hatırlıyorum acaba🤔

29 ağustos 2018 08:25

6. Ben ilk anonim ... gratiste çalışan süslüm bu uygulama yeni mi? Çümkü ben bu durumu yaz başında yaşadım ve müşteri hizmetlerini de çok kere aradım hatta en sonunda çıldırdım. 8 liralık fırça için o kadar uğraştım. Aldığım mağazada değişim yaparken hiç sorun yaşamadım ama diğer mağaza ve müşteri hizmetleriyle sıkıntı yaşadım çünkü çok anlamsız bir durum. Başka bir şehirde yaşıyor olabilirim ve ürünün ayıplı olması benşm hatam değildi

29 ağustos 2018 08:40

7. çok ilginç ya ben de farklı şubeden değişim yaptım daha önce. misel su yerine tonik almıştım, farklı şubeden değiştirdim.

29 ağustos 2018 10:19

8. süslüler gittim değiştirdiler ürünü hiç bir şey söylemediler bile. Şampuanı aldım kasaya gittim kremi yanlış almışım şampuanla değişim yapacağım dedim tamam dediler

29 ağustos 2018 13:31

9. süslücüm kartla almıştım ama başka mağazadan değişim yaptılar