gratis mağazadan alışverişte koşulsuz iade geçerli mi?

mağazadan aldığı fondöten gibi bir ürünü iade eden var mı? babama aldıracağım indirim varken renk uymazsa iade etmem gerekecek.

1. Çoğu markada ambalaj açılmışsa iade almıyorlar diye biliyorum

22 aralık 2019 14:37

2. anonim1, ambalajı açmayacağım zaten süslü. true matchin cam şişesinden baktım mağaza ışıklarında uyumlu gibi duruyordu ama gün ışığında gerçek rengi tenime uymayabiliyor bazen. şişeden bakıp ona göre karar vereceğim. cevabınız için teşekkürler

anonim2, zeka eksikliğinizin acısını burda çıkarıyor olmanıza üzüldüm. açıp kullanıp geri vereceğim diye bir şey yazmamışım gördüğünüz gibi. ki firma müşteri memnuniyeti bağlamında böyle bir karar almış ve buna uygun bir bütçe ayırmışsa; yani hakkımı yasal yollarla korumuşsa ve böyle bir imkan sunuyorsa elbette kullanırdım. sizin gibi okuma yazmasından ve algılamasından şüphe duyduğum kuduz köpek gibi saldıran şahıslardan icazet alacak değilim :)

22 aralık 2019 15:10

3. Offf soru sahib sizde mi algılama güçlüğü var asıl? Fondöten tene denenmeden renginin uyup uymayacağı anlaşılabilen bir şey değil, renk uymazsa iade edeceğim demek deneyeceğim olmazsa geri götürürüm demek. Kendinizi düzgün açıklayamayıp başkalarına çemkirmeyin. Bıktım burada daha kendi ne yazdığını bilmeyen anonimlere ne demek istediklerini anlatmaktan.

22 aralık 2019 15:44

4. Ya bu geçen de açıldı benim bildiğim var. Hatta bir süslü de yazmıştı. Çok kez de karşılaştım koşulsuz iade aliyorlar. Fondöten allık far paleti açıp denediysen bile götürüp verebiliyorsun. Ayrıca Arkadaşlar kimse etik olup olmadığını sormuyor size. Böyle bir hak var mı yok mu deniyor. Varsa kullanılır bu kadar basit. Sanki bana var da sana yok. Ayrıca o ürünler paketlenip raflara konulmuyor gratis outlete gönderiliyor. Soru sahibi süslü sana gelecek olursam yazın ben yapmıştım. Şuan var mi bilemiyorum sormalisiniz şubeye

22 aralık 2019 22:55

5. Çok teşekkür ederim anonim 5, anlatmaya çalıştığım buydu. Cevabınız için de ayrıca teşekkürler, bir dahakine aklımda olsun gittiğim bir şubeye sorayım yine 😊

22 aralık 2019 23:01

6. Süslü ben geçenlerde beaulis bb kremini alacaktım. Testerı yoktu. Yardımcı olan hanımefendi dedi ki evde deneyin beğenmezseniz iade alıyoruz açılmış olsa dahi.

Yanlış bilip de doğrusu olduğunu iddia eden insan tipi de aşırı korkunç.

23 aralık 2019 09:49

7. Kesinlikle öyle (yazar: putiye). Teşekkürler cevabınız için. Anonim 6 birçok kişi deneyimini yazmış demek ki böyle bir uygulama var, yine de içiniz rahat etmiyorsa Gratis müşteri hizmetlerini arayıp bir sorun isterseniz. Ben dakikam olmadığı için orayı arayamadim, maile de çok geç döndükleri için buraya sormak istedim. İyi ki sormuşum ama :)

Tekrardan herkese teşekkürler

23 aralık 2019 11:50