guess markasını nasıl bilirsiniz ?

bu soruyu hep ünlüler ya da burçlar için soruyorlar ben marka için soruyorum. ürünleri kullanıp memnun kalan/kalmayan var mı, ya da hiç kullanmamış olup çanta, ayakkabı, saat ve giyim kısmını nasıl değerlendiriyorsunuz? sizce şık mı yoksa her şeye guess yazmaları sinir bozucu mu?

1. Aksesuar saat kemer vs iyi jeanleri kaliteli uzun yıllardır giyiliyilor. Kıyafet konusunda italyan tarzı cok renkli gösterişli parçaları sevenler için ben daha sade seviyorum ayakkabıları da iyi yazdıklarımı kullanıyorum. Çanta icin hep kötü çıkıyor dayanmıyor diye duyduğum için hiç almadım.

3 mayıs 2022 10:01

2. Valla 15-20 sene önce çok popülerdi guessten bir sürü şey almışımdır yurt dışından da. Ama şimdi dönüp bakmıyorum açıkçası.

3 mayıs 2022 10:20

3. biraz varoş buluyorum. maddi gücü lüks tüketime yetmeyen insanların zengin görünme çabalarını Guess ile sağlamaya çalışmaları garip geliyor. Guess yurt dışında bayağı bitik bir marka, lüks segment sayılmıyor artık. iğrenç polyester ve naylonlara büyük paralar harcamak benim için varoşluktur. Guess giyen bir insanı görünce sınıf atlamaya çalışan bir orta sınıf görüyorum.

3 mayıs 2022 10:23

4. Anonim 3 sosyolojik tespit kasmana gerek yoktu. Ss ürünleri nasil diye sormuş? Beğen de olabilir beğenmeyen de sen sınıf atlamaya meraklı lux giyinmeyi takıntı haline getirmissin senin dedigini yapanlar Demet Akalın gibi logo manyagi olup herşeyiyle sınıf atlamaya çalışanlar oluyor. Bircok ünlü markadan da alışveriş yapıyorum kategorisine göre değişiyor. Jean ise guess de j brand de alıyorum. Günlük giyimde de değişiyor uzun sure giyeceksem kumaşları kaliteli olan markalara bakıyorum moda trend bir ürünse zara da oluyor pardon bunları yaoan varos ve orta sınıf oluyor içinizdeki kompleksleri böyle dışarıya vuruyorsunuz. Hayatta kimseye orta sinif vs varoş demem giydiği kulandigi markalardan ötürü.

3 mayıs 2022 10:37

5. Ayakkabıları çok şık duruyor bence (sneaker gibi olanlar) ama çantalarda ve özellikle düz basic tişörtlerde kocaman guess yazmasından ben hoşlanmıyorum. Çok çok iyi bir marka olduğunu düşünmüyorum ayrıca, daha iyileri mevcut gibi geliyor. Polyester konusuyla ilgili de ürünlere çok hakim olmadığım için yorum yapamayacağım :(

3 mayıs 2022 11:44

6. Türkiye'yi bilmem ama bizim burada meksikalı conolar guess giyiyor.

3 mayıs 2022 14:00

7. Markalara bu kadar anlam yukleyen de bizde görülür yurtdışında Avrupa da kimse takmiyor Amerika da da sizin gibi marka aşıkları var. Peki begenmeyenler marka ile insanları kategori edenler hangi markalari kullanıyorlar? Hermes birkin , prada çanta Alexander mcqueen snekar? Tabi ki hayır anca böyle saliyorlar.

3 mayıs 2022 14:16

8. Sergül kato yalnız fossil markasının bağımlısı ve onun aldıkları dışında hepsinin sahte olduğunu düşünüyor. Özellikle Türkiyedekiler.

Ben Amerika da yaşıyorum fazla uğraş sevmiyorum , burda en çok hispanikler seviyor. Çok taşlı parlak vs. Biraz bana kıro geliyor.

Ama bir kaç ceketim var guess yazmayan onları seviyorum .

4 mayıs 2022 05:36