guess sizce lüks bir marka mı?

sb

1. hayır değil.

15 ağustos 2022 15:43

2. Hayır bence değil. Lüks değince benim aklıma chanel, dior, ysl gibi markalar geliyor.

15 ağustos 2022 15:49

3. Saat başlığından geliyorsanız orada yeterince konuşuldu ya..

15 ağustos 2022 15:54

4. hayır.

15 ağustos 2022 16:19

5. Luks degil ama ortanin bi tik ustu bi marka. Bi zara degil mesela

15 ağustos 2022 21:09

6. Anonim 8 guess yerine alabileceğimiz orta seviye marka önerir misiniz?

15 ağustos 2022 21:37

7. Guess lüks marka alamayıp lüks marka kullandığını sananların tercih ettiği bir marka süslü.

15 ağustos 2022 22:15

8. a7 guess ve zara nasil bir tutuldu anlamadim ama guess zaraya gore luks kaliyor :d ogrenci halimle harcliklarima cok degil 1 yil oncesine kadar indirimsiz zamanlarinda sezonluk alisverisimi yapabiliyordum. guess ne yazik ki boyle degil. simdi bile en ucuz cantasi 1000 lira gibi rakamlardan basliyorken bir zara degil demek nasil bir akil tutulmasi ya?

15 ağustos 2022 22:40

9. Anonim 7 Zara gibi de uygun fiyatlı aynı seviyede marka değil demek istemiş

15 ağustos 2022 23:00

10. zara, mango, hm vb uygun fiyatlı alt segment fast fashion markalarıdır; guess, lacoste, calvin klein vb orta segment markalardır, pek parası olmayan birisi de senede 1-2 parça alabilir; chanel, ysl, dior, valentino vb üst segment markalardır. guess küçük görülecek kadar ucuz bir marka değil, tasarımları da tamamen fast fashion konseptli değil inditex gibi. ha gucciden aşırıyor her şeyi orası ayrı tabii.

16 ağustos 2022 10:56