guzel olup hic sevgilisi olmayan biri ya da birilerini tanidiniz mi?
cevrenizde hic boyle biri var mi susluler? sizce neden iliskileri olmuyor. gozlemlediginiz ozelliklerini yazar misiniz?
cevaplar
a) güzel ama soğuk olabilir
b) sandığı kadar güzel olmayabilir
c) güzel ama silik bir tip olabilir
d) aranan bir tip değildir
e) çevresi, sosyal medyası yoktur
2 ekim 2021 14:08
ben bir ara böyleydim 5 yıl. istemiyodum derslerim de çok yoğundu. hani insan bazı şeyler sağlanmazsa aşk maşk düşünemiyor ya o şekilde. anonim1 in dediklerinden a ve e vardı bende :ddd soyutlamıştım kendimi. karşıma birileri çıkıyordu ama istemiyordum daha önemli şeyleri düşünüyordum. derdim vardı işte.
hiç sevgilim olmamış değildi. hiç olmayan bir kız vardı çok tatlı, güzel, bakımlı. sebebini bilmiyorum ben de şaşırmıştım. o da derslerle uğraşıyordu :dd
başka aklıma gelmiyor böyle olan. çok normal bişey lütfen kendinizi sıkmayın ya olmak zorundaymış gibi.
2 ekim 2021 14:19
ben varım. dünya güzeli falan değilim hatta benden çok daha farklı kadınları beğenirim genelde. son yıllarda bazı sıkıntılarım oldu uzun zamandır ciddi bir depresyondayım. öncesinde yine ciddi sağlık problemleri yaşadım yani sosyallikten uzaktım. böyle yani.
2 ekim 2021 14:43
Kendimi sevmiyorum, kendime takıntılıyım. Güven ve özgüven problemlerim var. Cinsel hastalık fobim var.
2 ekim 2021 16:07
Çünkü sosyal medyamı kapattım ve 2 senedir sadece annemlerle dışarı çıkıp bi yerlere oturuyorum hayliyle tanışmaya yanaşan olmuyor.
2 ekim 2021 17:48
Hiç kimseyi begenmıyorum o yüzden.
2 ekim 2021 17:48
Gerceklerle yuzlesin. Sözlükteki "güzelim ama sevgilim yok, güzelim ama yazan yok, güzelim ama zor kadınım ondan erkekler ilgilenmiyor" zirvalarindan bıktım. Kızlar zannettiginiz kadar güzel değilsiniz. Evet eminim ki bunları diyenler çirkin değil-dir ama güzel de değil-dir. Çünkü aşırı güzel ne kadar kız tanıdıysam yakışıklı, çirkin, zengin, fakir erkekler peşinde ve o kadar aday arasından seçip istediğiyle sevgili oluyorlar.
2 ekim 2021 17:52
10 üstünden 8-9 seviyesinde güzel olmanin kriterini ben diyim size. Disarida Hic tanimadiginiz biri gelip, sırf dis görünüşünuzu görmüş biri size yürümek amacıyla bahaneler üretiyor, tanışmaya çalışıyorsa budur. Tanıyan insanlar farklı şeylerden de etkilenmis olabilir güzellik disinda çünkü. hiç tanımayan biri sizinle ilgileniyorsa bu safi diş görünüzünüz baya iyi demektir.
2 ekim 2021 17:55
anonim10 oluyor evet bunlar? illa çirkin çıkarmaya çalışıyorsun milleti amacın ne :d
2 ekim 2021 18:40
A10 baya yanlış düşünüyorsun. 10 üzerinden 6yım ve bahsettiğiniz durum başıma sık gelir, kesinlikle bir güzellik kriteri değil bu bahsettiğiniz şey.