gym'e giden kızlarım programnızı nasıl yapıyorsunuz hangi kanallarda faydalanıyoruz?

1. Ben şuan kilo verme odaklı olduğum için ilk 20 dk tempolu yürüme+15 dk Eliptik yapıyorum ardından 15-20 dk kadar ağırlık antrenmanı yapıyorum.

Haftada 4 gitmeye çalışıyorum

Ağırlıkta bir gün üst vücut daha fazla yapıyorsam öbür gün bacak ağırlıklı çalışıyorum

Ne kadar doğru bilemiyorum ama karşıma çıkan random videolardan geçmiş deneyimlerimden bunu uygun buluyorum şuan kendime

2 ekim 2023 00:15

2. Ben elit çevik'in kas kazanma programını aldım çok memnunum. Genel anlamda hesabını da tavsiye ederim beni mutlu eden güzel bir bakış açısı var.

2 ekim 2023 09:03

3. a1 merhaba yanlış yapıyorsunuz eğer programınız bu şekildeyse. Ağırlık antrenmanından önce yaklaşık 10 dakika kadar ısınmanız yeterli, ağırlık antrenmanından sonra da tabir-i caizse yapabildiğiniz kadar kardiyo yapmanız lazım 40 50 dakikayı geçmeyecek şekilde. yani tempolu yürüme ve eliptiği en son yapmanız gerekli.

2 ekim 2023 12:13

4. ben gym e gidiyorum ama hedefim kilo vermek, kas kazanmak ya da vücut geliştirmek değil keyif aldığım için ve sağlıklı olmak için gidiyorum. programım şu şekilde:

haftada 3-4 gün minimum 10 km koşu

haftada 3 gün de kas kaybı olmaması için ağırlık antrenmanı yapıyorum. koşmaya yardımcı olması açısından sırt ve core egzersizlerini daha çok yapıyorum.

2 ekim 2023 12:15

5. ay süslüler gece ağırsağlamın sayfasını okudum baya yardımcı oldu, özellikle makro hesaplamalar için. sizin yazdıklarınıza da bakıp program yapacağım.

2 ekim 2023 12:18

6. a1 ayrıca eğer hızlı kilo verip sıkılaşmak istiyorsanız bir gün sadece üst vücut bir gün sadece alt vücut çalışın. daha ayrıntılı (gizlinot: üst kol, sırt, core, omuz gibi) ayırmanız daha iyi olur tabii ama salondaki hocanın size program yazması gerekli.

kaslarınızı dinlendirin, 2 gün üst üste aynı kas grubunu çalıştırmayın yoksa overtraining olursunuz ve gelişim, ilerleme gösteremezsiniz.

2 ekim 2023 12:18

7. 1 aydan fazladir haftada 3-4 gun gidiyorum isinmak icin 10-15 dakika incline yuruyus ardindan hafif agirlik calisiyorum (en yuksek agirlik 5 kg suan) amacim biraz kas kazanip sikilasmak. kollarimda ve bacaklarimda fayda gordum ama gotumde degisme yok gibi geliyor ve cok sinir oluyorum hala asagi bakiyor inatla 😠 50 kg squat yapmaktan baska caremiz yok mu gotumuzu biraz buyutmek icin ya? oyle kas yigini bi sey de istemiyorum yani hafif yuvarlaklassin, diklessin biraz ele avuca gelsin yeter. ama yok yapamadim. yada belki 1.5 ay az bir sure ama bence az da olsa degisim gormeliydim. moralimi bozuyor bu durum. popo icin yaptigim egzerzisler lunge, squat, hip thrust. adam olana cok bile ama inat etti benimki

2 ekim 2023 19:37

8. a5 kaldirmamistim gercekten. gucsuz biriyim hemen yorulurum vs. zayifim ve kas oranim da azdi diye tahmin ediyorum. 5 kg ile fayda gordum valla kollarim ve bacaklarimin uzeri muhallebi kivamindan cikti baya sertlesti. ama dedigim gibi popoda bi sikinti var. deli gibi de yaniyor antrenman yaparken. sonraki 2 gun de agrisi devam ediyor dogru sekilde calistiriyorum yani kaslari. oyle 30-40 kilolarla calismak bana ters yani hoslanmiyorum boyle hayvani antrenmanlardan, devamlilik saglayamam. pilates yapanlara bakiyorum onlarin bile gotu benimkinden iyi. pilates mi yapsam acaba

2 ekim 2023 20:03

9. Kızlar ben pazartesi cuma banko ek olarak da hafta sonu bir gün gidiyorum. Macfite gidiyorum ilk ay bir alanda takılmam söylendi ama hiçbir ilerleme yok bende

2 ekim 2023 20:15