hülya mizginin kedisine olanlar doğru mu ya bu kadını niye övüyorsunuz o zaman?

bu platformda 2 3 kez soru açıldı bu kadın hakkında ve hep destekleyici yorumlar gördüm. kendisini tanımıyorum ama abartılı hareketlerini hep görüyorum. bir sayfada kızı hiranın kediye kaynar su attığını, kediyi sürekli yere, duvara ya da annesine fırlattığını, çok sert hareketler yaptıklarını, sinirlenip kediye zarar verdiğini, kediyi rahatsız ettiklerini, birkaç kez kapıyı camı açık bırakıp evden kaçırdıklarını, şimdi de taşınma bahanesiyle kediyi bırakıp gittiklerini söyleyenler gördüm. millet soruyor diye veterinerde demiş yani hayvan kafeste mi? aşırı üzüldüm. umarım yalandır takip edenlerden cevap bekliyorum. nefret ediyorum hayvan sahiplenip satın alıp da düzgün bakmayan herkesten. bu hayvancağızın o manyak insanlarla yaşaması bile ciddi bir sorun. bunları neden bu kadını takip eden herkes görmezden geliyor? komşunuz bile olmasını istemeyeceğiniz tipleri abartmakta üstünüze yok süslüler.

1. Yani benim kesfetime düştüğü için tanıdım başka hesapların bu kadınla ilgili paylaşımları da, zaten çok histerik bi aile oldukları belli değil mi ya.

27 ağustos 2023 17:36

2. Iyyy kim bu diye baktım da köylünün tekiymiş. Yazık kediye, çok üzüldüm böyle bir şey varsa. psikopatlar

27 ağustos 2023 17:50

3. Hayır yeni istanbula taşındı evlerini beğenmedi o yüzden getirmediler düzgün bir ev bulduktan sonra getirtecekler kediyi. Hülya'yı izlerim severim maya onun için çok değerli. Hiç evden kaçmadı. En kaliteli en pahalı mamaları alır, zaten direkt kısırlaştırdı bütün aşılarını anında yaptırıyor. Hülya'yı sevmeyenler böyle iftira atıyorlar kadına yazık günah.

27 ağustos 2023 17:53

4. Çoook haklısınız Neler yaşamış olurlarsa olsunlar o kediye öyle davranamazlar kabullenemiyorum. O 3 milyon takipçinin içinde kediye üzülen tek kişi yok mu??? Hepimiz travmalıyız dert yarıştırmak değil amacım ama çevremde hülyanın yaşadıklarının çok daha beterini yaşayıp asgari ücretle hayat mücadelesi vermeye çalışıp yine de çocuklarına, doğaya, hayvanlara karşı saygı sevgi dolu olan kimseyi rahatsız etmeden yaşamayı bilen çok fazla insan var. Ülkemdeki insanların Bu kadar saygısız hareketleri kitleler halinde benimsemelerini ve her şeyi normalleştirmelerini kabullenemiyorum. Kadın gece yarısı son kez müzikle halay çekiyor komşusu uyarınca herkes komşusuna sallıyor demişler burada bir soruda. Şöyle varoş tiktokerların savunucuları Ülkenin özeti resmen. Kendi hayatı umrumda değil ama o kedi umrumda sıkı takip eden birinin hayır bunlar yaşanmadı demesine ihtiyacım var çok üzüldüm aklımdan çıkaramıyorum.

27 ağustos 2023 17:56

5. Son anonim kediyi annesine fırlattığı ve evden kaçırdıkları videoları izledim fenomenler dünyası diye bir sayfadan. Ya bu aile normal değil kusura bakmayın aynı çocuklar gibi hayvanların da travmatik ortamlardan uzak durması gerektiğini düşünüyorum. Umarım çok daha iyi bakacak insanlara sahiplendirir almaya üşenip

27 ağustos 2023 18:01

6. Kediyi yüzüne fırlatmıştı evet. Kızı hirayı ben sevmiyorum açıkçası. Saçma sapan hareketleri var da işte daha 12 yaşında çocuk bir şey de diyemiyorum. Kediyi kaybetmediler. Kedi bir yere girmiş uyumuş kaçtı sandılar Hülya baya ağladı sinirlendi bi yarım saat sonra da buldular zaten ss. Hülya'nın gerçekten mayaya kötü davrandığını görmedim çok seviyor kimseye kötü davrandırmıyor. Taşınmadan önce veterinere götürdü kusmuş mu ne millet iftira attı kediyi dövdüler diye kadın yayında veterineri aradı söyleyin mayanın nesi var bana inanmıyorlar diye. Veteriner de asla şiddetle ilgili bir şey yok hafif grip gibi bir şeyi var tedavide şu an iyileşecek dedi. Kadınla acayip uğraşıyorlar. Atmadıkları iftira kalmadı. Mesela ev arıyor buluyorlar evi, ev sahibini arıyorlar Hülya şöyle böyle sakın ona ev vermeyin diye. Kötü bir şey yaptığı da yok kadının. Okutmamışlar aile dayağından kaçıp evlenmiş kocası da kötü davranmış okumamış etmemiş napsın tiktokta para kazanmaya çalışıyor. Eski kocasının bir lira faydası yok çocuklarına özel okula gönderiyor her şeylerini Hülya karşılıyor. Kediye karşı da gayet iyi. Şimdi de yanına alamıyor çünkü şu anki evi gerçekten harabe gibi ben buraya o kediyi nasıl alayım hasta olur bizim bile üstümüze böcek geziyor diyor haklı kadın ne diyeyim.

27 ağustos 2023 20:04

7. Kadın tatile giderken bile kedisini yanında götürmenin 40 yolunu aradı. Maya'yı nasıl yalnız bırakıcam diye düşünüp durdu. Hülya gerçekten çok seviyor ve bakımını çok iyi yapıyor kedisinin

27 ağustos 2023 20:07

8. İlk defa görüyorum bu kişiyi ve bu ne yaa 🤮