hafta içi düğünü vs hafta sonu düğünü?

kızlar selam. seneye düğünüm var ve mekanı şimdiden tutup seneye rahat etmek istiyorum. ancak hafta içi ve hafta sonu arasında inanılmaz bir fiyat farkı var. hafta içi 19 bin, hafta sonu 37 bin fiyat verdiler. sizce hafta sonu düğün yapmak için bu fiyat farkı verilir mi? hafta içi yapılan düğünlere katılım daha mı az olur?

1. Hafta içi mantıklı süslü. Gelemeyen olsa bile takını vs sonradan verir. Neredeyse iki katı fiyatı. Bende hafta içi düşünüyorum. Bir kaç saat ideal. Sonra herkes dağılır. Zaten evlenirken tonla masraf olacak

5 temmuz 2021 19:31

2. Cuma akşamı ideal bence, süslü 15 temmuz da hafta içi fiyatindaysa o güne alsan mesela?

5 temmuz 2021 20:17

3. Süslü iki tarafında akrabaları aynı şehirdeyse haftaiçi çok mantıklı. Mesela bizde erkek tarafı izmirde benim tarafım sakaryada düğün ankarada mecburen haftasonu yapıyoruz. Birde haftasonu gündüzlerde çok uygun oluyor haftaiçi fiyatına yakın haberin olsun

5 temmuz 2021 20:18

4. haftaiçi yap gitsin süslü, gelecek olan gene gelir.

5 temmuz 2021 20:26

5. Sevgili süslüler hepinize teşekkür ederim. Düğünümüzü hafta içi yapmaya karar verdik.   Beğendiğim yer hafta içi 300 kişi için 27 bin fiyat verdi. 400 kişi gelse zaten hafta sonu düğünü kadar tutuyor. Battı balık yan gider. Hafta sonu düğün yapıp az insan çağıracağıma, herkesi çağırır hafta içi yaparım. Bu süreçte evlilik hazırlığı yapan herkese sabırlar ve bol kazançlar diliyorum.

7 temmuz 2021 22:45