hanım hanımcık olmak nedir sizce ve böyle kızlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

1. Geçen gün beni çok tanımayan bir insan, benden 10 yaş büyük bir akademisyen, çok duygusal bir insana benzediğimi söyledi. Neden öyle düşündüğünü sordum davranışların falan çok hanım hanımcık dedi, üzüldüm biraz.

27 aralık 2018 12:59

2. Neye üzüldüğünüzü anlamadım kötü bir şey mi hanım hanımcık olmak ? Duygusallıkla hanım hanımcık olmak arasındaki bağlantıyı da kuramadım. Sessiz sakin hatta belki de içe kapanık görmüş sizi onu söylemek istemiş herhalde.

27 aralık 2018 13:08

3. Dkdkdk neden üzülüyorsunuz.

Bu biraz karakter meselesi bence utangaç insanlar ilk etapta kendilerini tam yansıtamadığı için böyle bir izlenim yaratıyor bizim kadını sadece bir süs bebeği işte ahlak timseli doğruluk örneği gören toplumumuzda yoksa ben kimsenin o profilde olduğunu düşünmüyorum. Hepimiz insanız sinirlenmelerimiz oluyor küfür etmelerimiz oluyor gülmelerimiz geyiklerimiz oluyor hanım hanımcık kızlara bunları yakıştıramıyorlar mesela. Gülün geçin bence. Üniversitede görevli olan bir.insanın bakış açısına bakın hanım hanımcık kız demek hımm ok.

27 aralık 2018 13:09

4. Aslında beni üzen dışardan çok içe kapanık görünmem. Kendimi yansıtamıyorum çoğu zaman. Onun sözleri değil de bunları düşünmek üzdü galiba beni.

27 aralık 2018 13:12

5. Son anonim yo yok öyle bir şey sizin tarif ettiğinize biz kaba medeniyetsiz insanlar diyoruz. Tam tersi de haliyle kibar medeni hayata uyum sağlamış insan oluyor. Ne demek hanım hanımcık dkdk valla bu fazla beklentili bir kalıp.

hanım hanımcık kadın mini etek giymez hanım hanımcık kadın saçlarını dikkat çeken bir renge boyamaz hanım hanımcık kadın aşırı makyaj yapmaz hanım hanımcık kadın kahkaha atmaz goygoy yapmaz küfür etmez belaltı espri yapmaz asla. Çünkü o bir ahlak timsali adeta bir meryem anadır.

Yo yerine göre gayet de yapabiliriz bunları sorun insanları rahatsız etmemeyi bilmek bu da hanım hanımcık olarak açıklanmaz zannımca.

27 aralık 2018 16:21

6. Etrafimda böyle adlandiriyorum sormuştum merak edip neden böyle diyosunuz diye cevaplar;( ben de katılıyorum bunlara)

1. Insanlarla seviyeli ilişkim var. ( kız erkek fark etmez saçma şakalar yersiz gülmeler patavatsizliklar yapmıyorum)

2. Girdiğim ortamda herkes beni sever gülümser halini hatırnı sorarım.

3. Erkeklerle ilişkim de guzel keza gözü dışarda etrafta yollu diye kasdedilen kızlardan olmadım.

4. Güzel bakiyormusum Fettan bir bir şekilde değil sevecen bir bakismis.

5. Girdiğim her ortamda ilgi çekmek için yirtinmiyorum ben burdayım diye bagirmiyorum.

27 aralık 2018 19:39

7. içe dönük olduğum için hep öyle zannediliyorum dışardan. insanlar beni tanıdıkça şoka giriyorlar skdfg

27 aralık 2018 22:59

8. Ufff kusura bakma da neden hanım hanımcık diye adlandırıldığını nedenleriyle açıklayan süslü cevabın tam bir çöp hım demek erkeklerle iletişiminden dolayı yollu kızlardan değilsin. Hım demek siz bakışlardan insanların fettanlığını ölçüyorsunuz demek bunlar hanım hanımcık masum kız demek. Yeterince aferin aldığınızı umuyorum çevrenizden 💃

Ben de (zaman zaman)bu kalıpta adlandırılan bi insanım ve durun size gerçeği söyleyeyim çünkü utangaç biriyim tepkilerim kısıtlı.

Ha bir de bu röle bürünen insanlar var onları zaten yukarıda açıklamış madde madde süslüm sağolsun yollu kızlar gibi olmamak filan efsane ölçütleri var onun.

Tebrikler kutsal meryem anamız dndnd. Sen gelinlikteki kırmızı kuşağı şimdiden takmaya başla bence djdkd.

Size sadece şunu söyleyebilirim insanlar sizi alkışlayacak diye kendinizi bastırmaktan kendiniz olmaktan vazgeçmeyin. hanım hanımcık değil nezaketli vicdanlı bir insan olmak önemli ve size biçilen o en masum en namuslu en saf kız imajına 4 elle sarılmak size bir şey kazandırmayacak sizi alkışlayıp özgürlüklerimizden çalıyorlar bilin istedim..

28 aralık 2018 00:51

9. 14.anonim Hayrola niye saldirdin anlaşılan epey yaran var ki gocunmuşsun. Sevgilimle sevişiyorum da kutsal bakire falan da değilim kendimi millet ne der diye bastirmiyorum da hanımefendi diyorlar bana ben de öyle düşünüyorum açıkçası kendim hakkımda zaten sebeplerini yazdım karşı cinsle ya da kendi cinsiyle lakayit ilişkiler içinde olan insanlar hanımefendi olmuyor maalesef. Seviyeli güzel dostluk ya da ilişkiler kuran insanlar hanımefendi oluyor. Şimdi çatla:)

28 aralık 2018 00:59

10. Hahaha şimdi çatla mı emin ol bu sıraladığın hanım hanımcık kız ölçütlerinden de mantıklıca bir cevaptı süslücüm :) yukarıda toplamda 3 cevabım var ve kendimi anlattığımı ve saldırmadığımı düşünüyorum uzatmayacağım 💃

sizin o hanımefendi cevabınız beni mahçup etti açıkcası o yüzden fettan bakışlarım ve yaralarım eşliğinde çatlayarak uzaklaşıyorum.

iyi geceler şekerim :)

28 aralık 2018 01:15